🔥İndirim Crimson Desert Steam Key 1800TL

2 bine deluxe yi aldım inşallah patlamayız diyelim
Oyundan ne beklediğine bağlı oyunun biraz biraz neye benzediğini öğrendik hikaye pek iyi değil dövüş sistemi ve açık dünyası ile öne çıkıyor karmaşık dövüş sistemi seviyorsan mortal kombat gibi sevebilirsin ya da açık dünya seviyorsan etrafta gezip takılmaca seversin ama gidipte hikayesi çok iyi olsun dersen maalesef ben istediğimi aldım şu an tek bir isteğim kaldı o da her karaktere aynı beceri puanını vermek onun da yaması gelirse benim için oyun çok iyi olacak

Ben hala incelemeleri mersk ediyorum. Çok şey vaat ediyor ama sıkılırım gibi geliyor. Amaç lazım hikaye lazım oynatmadı için bakalım bekliyorum. Sonrada bu fiyattan olursa alırım

Oyundan ne beklediğine bağlı oyunun biraz biraz neye benzediğini öğrendik hikaye pek iyi değil dövüş sistemi ve açık dünyası ile öne çıkıyor karmaşık dövüş sistemi seviyorsan mortal kombat gibi sevebilirsin ya da açık dünya seviyorsan etrafta gezip takılmaca seversin ama gidipte hikayesi çok iyi olsun dersen maalesef ben istediğimi aldım şu an tek bir isteğim kaldı o da her karaktere aynı beceri puanını vermek onun da yaması gelirse benim için oyun çok iyi olacak
patlamayız derken enebadan bahsetmiştim ben zaten bdo yu 500 saatten fazla oynamış biri olarak tecrübeliyim o yüzden beklentim belli zatende enebadaki satıcı tarafından patlamayız anlamında dedim

gece 00.00 dan sonra keyleri verirlermi hemen yoksa gündüz gün içimi gönderirler mağlum oyunu indirmesi uzun sürücek gibi

elimde https://www.epey.com/anakart/msi-mag-x870e-tomahawk-wifi.html anakartı ve 9800x3d ıslemcısı var anakart bu kampanya ıcıne gırıyor mu ve ben bu ıslemcıyı ıtopyadan almama ragmen yararlanabılıyor muyum acaba

Oyun çok kötü. Alanların 1800 lirası boşa gitti diyebilirim.
Bok atmak: " Oyun çok kötü. Alanların 1800 lirası boşa gitti diyebilirim. "

Eleştiri yapmak: "Oyun bence yeterince başarılı olmamış, almadan önce değerlendirmelere daha detaylı bakmanızı öneririrm çünkü şurası burası kötü ve şurası çok sıkıcı olmuş ayrıca optimizasyon konusunda da bence başarılı değiller"

Dilini daha doğru kullanırsan insanlara düşünceni daha kolay benimsetebilirsin bu değersiz bir yorum olmuş.

Oyun çok kötü. Alanların 1800 lirası boşa gitti diyebilirim.
oyun sana göre kötü bana göre diğil benim tarzımla uyuşan bir oyun metacriticte oy veren dallamalar gibi kontrol şemasına woke liğine diğil oynanışına combatına görsel sanat tasarımına şurda ne varmış burda ne varmış diye keşif hissini bana geçiren devas bi açık dünya var önümde ve bu benim için yeterli bir oyun hikayeye gelicek olursak vasatın üstü olması yeterli bdo oynamış saatlerini gömmüş biri olarak bu benim için yeterli kaldiki kimse bi witcher 3 hikayesi beklemiyordu ayrıca metacriticdeki oylar başlı başına bi saçmalık dragon age vanguardaki woke dalgasına 90 puan verenlerin düşünceleri zerre umrumdada diğil oyuncuların incelemeleri düşünce +8 5 oyu görücek oyun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,197,861
Üyeler
190,277
Son üye
barissk
Geri