🔥İndirim Crimson Desert Steam Key 1800TL

Beyler oyun sanırım ön yüklemeye açılmış fakat henüz kod ulaşmadı bana size ulaştı mı

Beyler oyun sanırım ön yüklemeye açılmış fakat henüz kod ulaşmadı bana size ulaştı mı
yok hocam tam olarak çıkış yapınca geliyor kod. Başka türlü geldiğini sanmıyorum.

Merhaba arkadaşlar.

Crimson Desert enaba.com da indirimle birlikte yaklaşık 1800TL civarına geliyor. Satıcı ve site güvenilir. Deluxe edition da 2000 civarı. Ancak tabii ki her zaman risk var. Bu yüzden ben sadece bilgi amaçlı yazıyorum sorumluluk size aittir.

Standart Sürüm :

Deluxe Sürüm :

Sepete ekleyip AKS14 kodunu uyguladigimizda 40 $ civarına düşüyor. Ayrıca yeni hesap açarsanız service fee ücreti cüzi oluyor. TL ye çeviripte ödeme yapabilirsiniz.

Eger sepette kodu kabul etmezse ;

46 $ olan sürümü sepete ekleyin. Bu siteye girip enaba nin karşısında bulunan yönlendir butonuna basın. Sonrasında sepete gidip kodu tekrar deneyin.

Takıldığınız nokta olursa burdan yazabilirsiniz. Elimden geldiğince destek olmaya çalışırım.
1773826091985.webp

oldu teşekkürler

ya arkadaşlar bende almayı düşünüyorum 4k parada var kartta enabeye güvenemiyorum nedense anladğım kadarıyla hepiniz

Safe_purchase satıcısından almışsınız daha önce bu satıcıdan alış veriş yaptınızmı patlamıyalım sonra

ya arkadaşlar bende almayı düşünüyorum 4k parada var kartta enabeye güvenemiyorum nedense anladğım kadarıyla hepiniz

Safe_purchase satıcısından almışsınız daha önce bu satıcıdan alış veriş yaptınızmı patlamıyalım sonra
Ben expedition 33 aldım 1 hafta oluyor oynayalı key geri falan çekilmedi ayrıca crimsonu da o satıcıdan aldım kodun gelmesini bekliyorum

2000 e deluxe sürümü geldi, ben de aldım şimdi. Teşekkürler

Metacritic 79 açıldı 77 ye düştü :unsure:

Bu gazetecilerin incelemelerine bakmaycaksın adamlar concorda 9 dragon age veilguarda 9 son çıkan çöp coda 100 vermiş adamlar. Aynı adamlar wukonga falan 3 diğer stellar blade tarzı asya oyunlarına rezalet puanlar verdi yani. Adamların puan vermek için kriteri yapımcıdan ne kadar para aldığı ve oyun ne kadar woke o yani. Oyuncualrın yaptığı incelemelere bakacaksın. Para verirsen puanı arttırıyorlar

1800 tl için okey bir oyun olarak çıkmış gibi duruyor. İyi ki 3000 tl vermemişim.

Metacritic 79 açıldı 77 ye düştü :unsure:
Dying Light Serilerinin 80 puan üzeri almadığı bir site :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Denuvo ile büyük ihtimal hespalar ilk başta yüksek başlar sonra ise düşer aynı resident evil requiemde olduğu gibi korsana düşmesi 1 günü alır tahminimce

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,198,243
Üyeler
190,334
Son üye
wazeee
Geri