🔥İndirim Crimson Desert Steam Key 1800TL

Section8

80+
Reaksiyon skoru
45
Merhaba arkadaşlar.

Crimson Desert enaba.com da indirimle birlikte yaklaşık 1800TL civarına geliyor. Satıcı ve site güvenilir. Deluxe edition da 2000 civarı. Ancak tabii ki her zaman risk var. Bu yüzden ben sadece bilgi amaçlı yazıyorum sorumluluk size aittir.

Standart Sürüm :

Deluxe Sürüm :

Sepete ekleyip AKS14 kodunu uyguladigimizda 40 $ civarına düşüyor. Ayrıca yeni hesap açarsanız service fee ücreti cüzi oluyor. TL ye çeviripte ödeme yapabilirsiniz.

Eger sepette kodu kabul etmezse ;

46 $ olan sürümü sepete ekleyin. Bu siteye girip enaba nin karşısında bulunan yönlendir butonuna basın. Sonrasında sepete gidip kodu tekrar deneyin.

Takıldığınız nokta olursa burdan yazabilirsiniz. Elimden geldiğince destek olmaya çalışırım.

Ekler

• 55664.webp
    55664.webp
    142.4 KB · Hit: 207
Buralar değerlenir gibi

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Meraklısı için iyi fırsat olabilir ama ben olsam üstüne biraz daha koyar Rog mouse alırdım yanında da oyun hediye gelirdi. Tercih meselesi tabi

Meraklısı için iyi fırsat olabilir ama ben olsam üstüne biraz daha koyar Rog mouse alırdım yanında da oyun hediye gelirdi. Tercih meselesi tabi
Nerden alınıyor rog mouse yada hangi model ben bulamadım yardımcı olursan ben alırım mouseu oyunda hediyeyse

Bugün alsan en erken 24 ünde talep edebilirsin. 24 ünde talep ettin ''şartlar ve koşullar'' da 14 iş günü içinde talebe cevap verilir diyor yani 2 gün sonra da gönderebilir 12 gün sonra da tamamen şans. 3 kuruşluk oyun için nisan ortaları hatta sonlarını bekleyeceksin onun yerine kırılmasını beklerim daha iyi.

Bugün alsan en erken 24 ünde talep edebilirsin. 24 ünde talep ettin ''şartlar ve koşullar'' da 14 iş günü içinde talebe cevap verilir diyor yani 2 gün sonra da gönderebilir 12 gün sonra da tamamen şans. 3 kuruşluk oyun için nisan ortaları hatta sonlarını bekleyeceksin onun yerine kırılmasını beklerim daha iyi.
Denuvo varsa kırılmaz khazan, blade, wukong bunlar daha kırılmadı anca paylaşımlı hesapla oynarsınız o da denuvo varsa günlük limit koyar yani bu çaplı artık oyunlarda korsan beklemek çok zor oluyor indie oyun gibi direkt kırıkmıyor

Merhaba arkadaşlar.

Crimson Desert enaba.com da indirimle birlikte yaklaşık 1800TL civarına geliyor. Satıcı ve site güvenilir. Deluxe edition da 2000 civarı. Ancak tabii ki her zaman risk var. Bu yüzden ben sadece bilgi amaçlı yazıyorum sorumluluk size aittir.

Standart Sürüm :

Deluxe Sürüm :

Sepete ekleyip AKS14 kodunu uyguladigimizda 40 $ civarına düşüyor. Ayrıca yeni hesap açarsanız service fee ücreti cüzi oluyor. TL ye çeviripte ödeme yapabilirsiniz.

Eger sepette kodu kabul etmezse ;

46 $ olan sürümü sepete ekleyin. Bu siteye girip enaba nin karşısında bulunan yönlendir butonuna basın. Sonrasında sepete gidip kodu tekrar deneyin.

Takıldığınız nokta olursa burdan yazabilirsiniz. Elimden geldiğince destek olmaya çalışırım.
Yanlış hatırlamıyorsam bu oyun çıktıktan sonra e postaya key geliyordu değil mi çok alasım var ama oyunun iyi çıkıp çıkmayacağı konusunda kararsızım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

3600 liraya aldım daha gece steamdan 🥲
İade edin ustam 2 hafta geçmediyse yaz indiriminde oyun alırsınız

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,196,030
Üyeler
189,962
Son üye
bilye