Kanka bende aynı soruyla dün gece karşı karşıyaydım. VGN DRAGONFLY F2 PRO MAX aldım. "https://meyergaming.com/vgn-dragonf...eless-gaming-mouse?Seri=F2-Pro-Max&Renk=Pembe"2.5 3k bütçem var ne almalıyım gpx shape kullanmak istiyorum
Kanka bende aynı soruyla dün gece karşı karşıyaydım. VGN DRAGONFLY F2 PRO MAX aldım. "https://meyergaming.com/vgn-dragonf...eless-gaming-mouse?Seri=F2-Pro-Max&Renk=Pembe"2.5 3k bütçem var ne almalıyım gpx shape kullanmak istiyorum
a serisi giriş seviyesi değil, a serisi superlight klonu. Plus, pro, ultimate diye özelliği artıyor diğer modellerde olduğu gibi.aynı mcu var diye a9 mu alacaksın. atk da a serisi giriş seviye. ve w1 fiyatına göre sunduklarıyla öne çıkıyo. bende şuan atk x1 ultimate v2 var yanında da wraith w1 kullanıyorum. ve w1 i aldıktan sonra atk x1 i pek elime almaz oldum. ki x1 a9 dan çok daha iyi
ultra olan iyiymişte çok yazı bulamadım hakkında ilk defa duydum markayıKanka bende aynı soruyla dün gece karşı karşıyaydım. VGN DRAGONFLY F2 PRO MAX aldım. "https://meyergaming.com/vgn-dragonf...eless-gaming-mouse?Seri=F2-Pro-Max&Renk=Pembe"
wraith bayrama indirim yaparmı sizce 2gğn önce geldi zama serisi giriş seviyesi değil, a serisi superlight klonu. Plus, pro, ultimate diye özelliği artıyor diğer modellerde olduğu gibi.
Olabilir ama bu fiyata w1 daha mantıklı olabilirkalite olarak ve uzun süre kullanım olarak memnun eder mi? da v2den geçicem
w1 cok kalitesiz kaplaması varmışOlabilir ama bu fiyata w1 daha mantıklı olabilir
Yok hocam onun kontrol panelini görseniz çok iyi olduğunu soylersiniz birde STK A9 Air stokta yok 1 2.ultimate alacağınıza bence w1 alın ama ultimate de iyidir onuda belirteyim w1 f/p o yüzden öneriyorum ultimatedde güzel onuda alabilirsiniza9 pro almak mı mantıklı yoksa bütçe arttırıp a9air a9 ultimate a9 ultra max icinden hangisi daha mantıklı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ne alıcam bilmiyorum kararsızım
w1 cok kalitesiz kaplaması varmış
gördğm kontrol panelini çin çakmalarına benziyo hoşlanmadım benim görüşüm size güzel gelir bilememYok hocam onun kontrol panelini görseniz çok iyi olduğunu soylersiniz birde STK A9 Air stokta yok 1 2.ultimate alacağınıza bence w1 alın ama ultimate de iyidir onuda belirteyim w1 f/p o yüzden öneriyorum ultimatedde güzel onuda alabilirsiniz
a9 air stok var ultimate pro ultra max hepsi mevcut ama wrait i pek bilmem bayrama indirim yaparlarmıYok hocam onun kontrol panelini görseniz çok iyi olduğunu soylersiniz birde STK A9 Air stokta yok 1 2.ultimate alacağınıza bence w1 alın ama ultimate de iyidir onuda belirteyim w1 f/p o yüzden öneriyorum ultimatedde güzel onuda alabilirsiniz
Bayram dayız yapsaylardı önceden haber verirlerdi birde Çin cakmalari değil @dızciii bin elonde var size kontrol panelinden bahsetsingördğm kontrol panelini çin çakmalarına benziyo hoşlanmadım benim görüşüm size güzel gelir bilemem
a9 air stok var ultimate pro ultra max hepsi mevcut ama wrait i pek bilmem bayrama indirim yaparlarmı
gördğm kontrol panelini çin çakmalarına benziyo hoşlanmadım benim görüşüm size güzel gelir bilemem
a9 air stok var ultimate pro ultra max hepsi mevcut ama wrait i pek bilmem bayrama indirim yaparlarmı
Çin çakmalarıyla alakasını geç Logitech arayüzünü kullanıyodum çin çakması dediğin arayüzle kapışamazBayram dayız yapsaylardı önceden haber verirlerdi birde Çin cakmalari değil @dızciii bin elonde var size kontrol panelinden bahsetsin
ytde bi video izledim kaplaması iyi değil dedi a9air veya ultimate daha mantıklı geliyor w1 gpx shape mi bu aradaÇin çakmalarıyla alakasını geç Logitech arayüzünü kullanıyodum çin çakması dediğin arayüzle kapışamaz
valla izlediğin videoyu bilmem ben kendim kullanıyorumytde bi video izledim kaplaması iyi değil dedi a9air veya ultimate daha mantıklı geliyor w1 gpx shape mi bu arada