Perfectshot06
Moderatör
- Reaksiyon skoru
- 18,381
Kullanmiyom işte ikisine de. Farklarını biliyon mu diyom.sen kullanıyon mu şu an rampage anlamadım ki![]()
Kullanmiyom işte ikisine de. Farklarını biliyon mu diyom.sen kullanıyon mu şu an rampage anlamadım ki![]()
Ben bir yerde gördüm galiba bu extension değil direk psuya takılıyor ben asla 12vhp kablosunu direk psuya takmazdım çok risklibende araya gireyim Asiahourse nasıldır acaba
https://wraithesports.com/products/asiahorse-hydrus-argb-uzatma-kablosu?variant=49632564936897 bunlarda baya sade şık duruyor da
Hee şöyle söyleyim o zaman biri rampage biri lian liKullanmiyom işte ikisine de. Farklarını biliyon mu diyom.
Gapitalist düzen sevdalısıyım diyorsun yani.Ben bir yerde gördüm galiba bu extension değil direk psuya takılıyor ben asla 12vhp kablosunu direk psuya takmazdım çok riskli
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hee şöyle söyleyim o zaman biri rampage biri lian lianakartıma rampage extension kablosu ben almazdım şahsen
Alıntıyı görüntüle
@Sekibayashi
kanka seni hazır yakalamışken sorayım. nvidia için olan kablonun modeli ve işlemci güç girişi için olan kablonun modelini link olarak atabilir misin?. kafa iyice bulandıBen bir yerde gördüm galiba bu extension değil direk psuya takılıyor ben asla 12vhp kablosunu direk psuya takmazdım çok riskli
Hee şöyle söyleyim o zaman biri rampage biri lian lianakartıma rampage extension kablosu ben almazdım şahsen
Alıntıyı görüntüle
@Sekibayashi
benim sana tavsiyem nzxt kraken elite alabilirsin kovala bence onu. Ya da yakında lian li curved çıkaracak onu alabilirsin. Ya da ya da thermalright curved var onu alabilirsin Yoksa illa alacam dersen benimkini satayım garantiden gelince 10k ya sana sıfırıyla değişirseNormal Panorama bulamıyorum ki çok pahalı. 15K civarında bulsam alıcam direkt :/
Sanmıyorum vericisiz görmüyor herhangi bir fanıkonudan alakasız o lianli hub a Asiahorse veya thermalright taksam L connet 3 yazılımında görünürler mi animasyon olmasada renklerini kontrol etsem kafi belki SignalARGB den kurtulurdum
Asiahorse mi istiyorsun lian li mi?kanka seni hazır yakalamışken sorayım. nvidia için olan kablonun modeli ve işlemci güç girişi için olan kablonun modelini link olarak atabilir misin?. kafa iyice bulandı
Açık sözlülüğün bu kadarı teşekkür ederimbenim sana tavsiyem nzxt kraken elite alabilirsin kovala bence onu. Ya da yakında lian li curved çıkaracak onu alabilirsin. Ya da ya da thermalright curved var onu alabilirsin Yoksa illa alacam dersen benimkini satayım garantiden gelince 10k ya sana sıfırıyla değişirse. Ben uzak durmanı tavsiye ederim
Sanmıyorum vericisiz görmüyor herhangi bir fanı
Yok sadece rampage redflagGapitalist düzen sevdalısıyım diyorsun yani.
Thermalright %5-6 fps düşüsüne sebebiyet veriyor doğru. 6400 de çalıştırmak zorunda değilsin ama çoğu kullanıcı 3000~ sularında çalıştırıyor ve panorama se den geçen bir kaç kişiyle konuştum hepsi çok memnun kaldığını söylemişti. Ryuo IV güzel bence şahsen kullanmadım ama asus kalitesiz ürün sanmıyorum yapsın tek sıkıntısı gereksiz pahalıya satıyor onu. O kadar para vermezdim ben şahsen ekranı da küçük bence kavisli kısmıAçık sözlülüğün bu kadarı teşekkür ederimThermalright için uygulaması kötü diyorlar ve 6400 RPM ile çalıştığı için o da çok sesli. ASUS ROG RYUO IV 360 düşünüyorum acaba o nasıl?
Thermalright iptal ettiğime pişman oldum satıcıya yazacaktım adamlar siteden banlamış.Yok sadece rampage redflag
Thermalright %5-6 fps düşüsüne sebebiyet veriyor doğru. 6400 de çalıştırmak zorunda değilsin ama çoğu kullanıcı 3000~ sularında çalıştırıyor ve panorama se den geçen bir kaç kişiyle konuştum hepsi çok memnun kaldığını söylemişti. Ryuo IV güzel bence şahsen kullanmadım ama asus kalitesiz ürün sanmıyorum yapsın tek sıkıntısı gereksiz pahalıya satıyor onu. O kadar para vermezdim ben şahsen ekranı da küçük bence kavisli kısmı
ryuo ryujin kadar başarılı değil diyorlar hocam.Açık sözlülüğün bu kadarı teşekkür ederimThermalright için uygulaması kötü diyorlar ve 6400 RPM ile çalıştığı için o da çok sesli. ASUS ROG RYUO IV 360 düşünüyorum acaba o nasıl?
hangi modeldi ?Thermalright iptal ettiğime pişman oldum satıcıya yazacaktım adamlar siteden banlamış.
Alıntıyı görüntüle
Wonder Vision 360hangi modeldi ?
keşke alsaydım zamanında , mjolnir vision aldım baya sessiz güzel çıktı eminim oda güzeldir uygulama dışındaWonder Vision 360
Şu anda da alabilirsin muadillerine göre Wonder Vision hala uygun.keşke alsaydım zamanında , mjolnir vision aldım baya sessiz güzel çıktı eminim oda güzeldir uygulama dışında