Bookless
80+
- Reaksiyon skoru
- 293
hayır görüntü amaçlı psu dan çıkan kablolara takılıyor kasa içinde rgb uzatma kablosu gibi düşünebilirsinbu arkadaş wifi destekelmeyen anakartlara wifi desteği mi sağlıyor?
slave kablo yani az aşşağıda resimde gözüküyorhayır görüntü amaçlı psu dan çıkan kablolara takılıyor kasa içinde rgb uzatma kablosu gibi düşünebilirsin
anladım teşekkür ederimhayır görüntü amaçlı psu dan çıkan kablolara takılıyor kasa içinde rgb uzatma kablosu gibi düşünebilirsin
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
slave kablo yani az aşşağıda resimde gözüküyor
Alıntıyı görüntüle
Wireless olması, usbden komut alıyor. Eskiden kablolardan çıkan kablo olurdu anakarta veya fan kontrolcüsüne takman gerekirdi. Şimdi o kablolar yok, usb gibi alıcı var komut yolluyor.anladım teşekkür ederim![]()
Ben beyaz sistemim için aldım beyazı mı var bunun hocam zaten gayet beyaz görünüyor pin hariçŞunun beyazınıda indirim soksalardı keşke. Beyaz kasama bu renk gitmez galiba. Pardon yanliş urüne yorum attım kasa fanı sandım oda 2000 tlydi.
Evet, 24(8+8+8) pin GPU için. Ancak ayıramazsın. He alıpda 2 tane kullanırsan... bir şey olmaz ama hazır almışken tam almak en iyisidir, 2liside var 12vhpwr(12pin) kablolusu da var.Gpu için bunlar değil mi? Ayırabiliyor muyuz?