🔥İndirim Lian Li Strimer Wireless 3x8p 1.999 Tl

Bookless

80+
Reaksiyon skoru
293
Link : İNCE HESAP

akakce.webp

bu arkadaş wifi destekelmeyen anakartlara wifi desteği mi sağlıyor?

bu arkadaş wifi destekelmeyen anakartlara wifi desteği mi sağlıyor?
hayır görüntü amaçlı psu dan çıkan kablolara takılıyor kasa içinde rgb uzatma kablosu gibi düşünebilirsin
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hayır görüntü amaçlı psu dan çıkan kablolara takılıyor kasa içinde rgb uzatma kablosu gibi düşünebilirsin
slave kablo yani az aşşağıda resimde gözüküyor
1779480634983.webp

anladım teşekkür ederim🙏
Wireless olması, usbden komut alıyor. Eskiden kablolardan çıkan kablo olurdu anakarta veya fan kontrolcüsüne takman gerekirdi. Şimdi o kablolar yok, usb gibi alıcı var komut yolluyor.

Son düzenleme:
arkadaşlar bu 2 bin lira olan ilanda 1 adet kablo mu var yoksa set mi tam anlamadım bu ne kablosu?

Şunun beyazınıda indirim soksalardı keşke. Beyaz kasama bu renk gitmez galiba. Pardon yanliş urüne yorum attım kasa fanı sandım oda 2000 tlydi.

Gpu için bunlar değil mi? Ayırabiliyor muyuz?

Şunun beyazınıda indirim soksalardı keşke. Beyaz kasama bu renk gitmez galiba. Pardon yanliş urüne yorum attım kasa fanı sandım oda 2000 tlydi.
Ben beyaz sistemim için aldım beyazı mı var bunun hocam zaten gayet beyaz görünüyor pin hariç :(

Gpu için bunlar değil mi? Ayırabiliyor muyuz?
Evet, 24(8+8+8) pin GPU için. Ancak ayıramazsın. He alıpda 2 tane kullanırsan... bir şey olmaz ama hazır almışken tam almak en iyisidir, 2liside var 12vhpwr(12pin) kablolusu da var.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,215,849
Üyeler
196,825
Son üye
ylmz5667
Geri