Yd 15 proAğır oyunlar oynamıyorum kamera, performans, uzun süre kullanma odakli olursa sevinirim
Bütçemi aşıyor 30 un üzerinde hemde adaptörünün ücretinide eklemem lazim oluyoS25 FE tavsiye ederim. Xiaomi'nin yazılımsal sorunları aldığınıza pişman edebilir.
Xiomiler kaç sene güncelleme alir ve beni kaç sene götürür acaba?![]()
Xiaomi 14T (256 GB)
Xiaomi 14T detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
![]()
Xiaomi 15T
Xiaomi 15T detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
S25 Fe ile uyumlu Baseus 45W adaptör 800 TLBütçemi aşıyor 30 un üzerinde hemde adaptörünün ücretinide eklemem lazim oluyo
Telefonda 30 un üstünde yanlış değilsemS25 Fe ile uyumlu Baseus 45W adaptör 800 TL
![]()
Baseus PicoGo GaN Super Hızlı1C 45W Extra Küçük Boyutlu Şarj Cihazı Beyaz - Fiyatı, Yorumları
PicoGo GaN Super Hızlı1C 45W Extra Küçük Boyutlu Şarj Cihazı Beyaz yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyolwww.trendyol.com
Evet, 32K fiyatı var.Telefonda 30 un üstünde yanlış değilsem
S24 fe modelinide duydum batarya kisminda endişelerim var birazda bi günü tam cikarabilirmi kisminda 4700 mah özelliğiyleEvet, 32K fiyatı var.
![]()
Samsung Galaxy S25 FE
Samsung Galaxy S25 FE SM-S731B detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
S24 FE modeli de gayet iyi.
![]()
Samsung Galaxy S24 FE (256 GB)
Samsung Galaxy S24 FE detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Pil kapasitesinde sadece %4 fark var.S24 fe modelinide duydum batarya kisminda endişelerim var birazda bi günü tam cikarabilirmi kisminda 4700 mah özelliğiyle
Bütçemi aşıyor 30 un üzerinde hemde adaptörünün ücretinide eklemem lazim oluyo
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Xiomiler kaç sene güncelleme alir ve beni kaç sene götürür acaba?