okunur niye okunmasınAklımda bilgisayar programcılıgı sonra robotik kodlama sonra yapay zeka operatörlügü var sizce okunur mu?1 tane arkadasım 2.senesinde pc programcılıgında ve 1 tane web sitesinden 25bin aldi
Katılmıyorum aksine 4 yıllık lisans bölümleri bazı istisna üni ve bölümler dışında zaman kaybı. 2 yıl sonucunda diploma ve belli bir maaş ile çalışmaya başlarsın. Boş zamanlarında kendini geliştirerek daha sağlıklı ilerlersin.2 yıllık bölümleri zaman kaybı görüyorum.
bro kendim pc prog okuyorum ama önermiyorum he ben gene sektöre gireceğim şahsen öyle ya da böyle ama inan sen %98 ihtimal bir şey yapmayacaksan pc prog okurken her gün kyk da kıç büyüteceksin,ondan dolayı gitmeAklımda bilgisayar programcılıgı sonra robotik kodlama sonra yapay zeka operatörlügü var sizce okunur mu?1 tane arkadasım 2.senesinde pc programcılıgında ve 1 tane web sitesinden 25bin aldi
Kendini geliştirme olayı iyi şaka. Kimse CV geldiğinde kendin ne yaptığına bakmaz, diplomana bakar.Katılmıyorum aksine 4 yıllık lisans bölümleri bazı istisna üni ve bölümler dışında zaman kaybı. 2 yıl sonucunda diploma ve belli bir maaş ile çalışmaya başlarsın. Boş zamanlarında kendini geliştirerek daha sağlıklı ilerlersin.
bende ağız ve diş sağlığı düşünüyorumAklımda bilgisayar programcılıgı sonra robotik kodlama sonra yapay zeka operatörlügü var sizce okunur mu?1 tane arkadasım 2.senesinde pc programcılıgında ve 1 tane web sitesinden 25bin aldi
hocam nerde okuyorsunuz o onemli bir de kendini gelistirmen onemli yabancı dil falan eklersen iyi olur mesela ya da 4 yıla tamamlarsan falan ben öyle dusunuyorum almanca ögrenmek istiyorum ingilizce belirli seviyede varbro kendim pc prog okuyorum ama önermiyorum he ben gene sektöre gireceğim şahsen öyle ya da böyle ama inan sen %98 ihtimal bir şey yapmayacaksan pc prog okurken her gün kyk da kıç büyüteceksin,ondan dolayı gitme
insallah istediğin olurbende ağız ve diş sağlığı düşünüyorum
temel cok yok hocam ondan 2 yillikl dusunuyorumokunur niye okunmasın
temelin varsa son 3 ayda günlük 10-12 saat çalışma ile ayt kasarsan 4 yıllık güzel bir üniversite bile gelir bilgisayar veya yazılım mühendisliği için
DPÜ de okuyorumhocam nerde okuyorsunuz o onemli bir de kendini gelistirmen onemli yabancı dil falan eklersen iyi olur mesela ya da 4 yıla tamamlarsan falan ben öyle dusunuyorum almanca ögrenmek istiyorum ingilizce belirli seviyede var