Yardım 2k OLED hangi monitörü tercih etmeliyim

ykp klc

80+
Reaksiyon skoru
3
Bütçe
30000
merhabalar 2k OLED monitöre geçiş yapmak istiyorum max bütçem 30k daha üstüne çıkamam. CS2 valorant ve rdr2 gibi oyunlar oynuyorum. dizi ve filmde izliyorum.

minimum 240hz olacak şekilde (hz ne kadar yüksek olursa o kadar iyi olur) 2K monitör tavsiyelerinizi bekliyorum. benim baktığım modeller şunlar hangisini önerirsiniz?

2. monitörümde asus olduğu için asus bana daha yakın ama kime sorarsam alienware tavsiye ediyor.

sistemim i5 14600kf ve rtx 4070 super

merhabalar 2k OLED monitöre geçiş yapmak istiyorum max bütçem 30k daha üstüne çıkamam. CS2 valorant ve rdr2 gibi oyunlar oynuyorum. dizi ve filmde izliyorum.

minimum 240hz olacak şekilde (hz ne kadar yüksek olursa o kadar iyi olur) 2K monitör tavsiyelerinizi bekliyorum. benim baktığım modeller şunlar hangisini önerirsiniz?

2. monitörümde asus olduğu için asus bana daha yakın ama kime sorarsam alienware tavsiye ediyor.

aqdmgr unut gen 3 woled güncel panel değil
qd oledlerin gen 4 olanları sadece 4k olan monitörlerde var sanırım ben olsam 4k alırım oledin hakkını en güzel şekilde vermek için gigabyte fo32u2 veya mo32u bakabilirsin ya da msi da vardı 1 tane daha
ben şahsen 2k 360 hz aldığıma pişman oldum 4kya geçeceğim ces2027 monitörleri tanıtılıp gelince
onu alacağıma aqwmg alırdım çünkü gen 4 woled ama woledlerde gray bandingle karşılaşma ihtimalin var
dell olan gen 3 qd oled eğer şansıma güvenmiyorum dersen dell ya da xg27aqdmes alabilirsin o da gen 3 qd oled
aqwmg alırsan gray banding yüzünden gen 3 qd oledden daha kötü olma ihtimali de var eğer şanslı olup gray banding çıkmazsa daha iyi de olabilir
@Tayfunns

https://www.akakce.com/monitor/en-u...k-pivot-240-hz-oyuncu-u-fiyati,877845197.html hayırlı olsun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,616
Üyeler
199,196
Son üye
cloudshusoo

Geri