6700xt den 7700xtye gecılır mı

hocam ıadelerım falan gelecek onları beklıyorum kesınlıkle konusucam bu arkadasla
Bu fiyata uzun süre durmaz haberiniz olsun. Her an birisi kapabilir. Hem fiyat iyi, hem beyaz, hem de 3 fanlı. Kısaca insanı cezbeden 3 şey bir arada :D
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Buda tercih edilebilir ama üstteki 7800 xt kat kat daha mantıklı

7800 XT'yi kaçırırsanız bunlara da bakabilirsiniz.

Bu fiyata uzun süre durmaz haberiniz olsun. Her an birisi kapabilir. Hem fiyat iyi, hem beyaz, hem de 3 fanlı. Kısaca insanı cezbeden 3 şey bir arada :D

tesekkurler hocam

ama soyle bırsey var psumda 3 tane 8 pın ekran kartı guc gırısı yok 6900xt bıraz da o taraftan alamıyorum onu ne yapmamı onerırsın

• Beğen
Reaksiyonlar: ReQo
ama soyle bırsey var psumda 3 tane 8 pın ekran kartı guc gırısı yok 6900xt bıraz da o taraftan alamıyorum onu ne yapmamı onerırsın
1774210300496.webp

2 ana 1 pigtail sağlıklı olmayacaktır yüksek watt çekiyor kart
Bir şey olmaz, merak etmeyin. Asus TUF 6900 XT'yi o şekil kullandım. Bir şey olmadı. PSU kabloları dandik değilse

Bir şey olmaz, merak etmeyin. Asus TUF 6900 XT'yi o şekil kullandım. Bir şey olmadı. PSU kabloları dandik değilse
Valla aynı psu var crash atıyordu o şekilde kullanımda bilemiyorum

Geçilmez. Illa gecicem diyorsan minimum 9060xtye geçebilirsin o bile gereksiz olur ama

Geri