❌İndirim Bitti! VATANBİLGİSAYAR RAMLERDE ÇOK BÜYÜK FIRSAT

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Müşteri hizmetlerine sordum arkadaşlar ürünü stokcular fahiş fiyata satmasinlar diye ayıklama usulu yapıyorlarmış haksız kazanç muhabbetinden dolayı yetkililer inceleyip onayliyormus ürünleri bilginiz olsun 1 ürün den fazla alım varsa şüpheli kabul edilip komple iptal ediliyormuş bilginize
artik hicbi info gercekci gelmiyor
Post automatically merged:

Mesai bitimine doğru iptal edecekler ki millet çağrı merkezini arayıpta neden iptal ettiniz diye soramasın.
Mantikli o da olabilir

Al satçılara ürün alamadıkları için laf atan al satçıların gönderisini okuma işi :kekw:
kimse yalan atmasın forumun çoğu ürünü alıp satmak için ya da yükseltmek için alıyor ben o yamyam kokunuzu alırım depo indirimlerinin konusunu açtım diye laf yemişliğim var bu forumda (da yamyamı) hatta şuan bu konunun içinde sahibinden ilanı dahi açan vardır dfhdfhdfgfd
Friendly fire konusunu okuma işi

40 sayfadaki 500 mesaj toplandi amogus oynuyoruz sanki al satci kim diye. Bence o herkese al satci diyen arkadas kendisi ilan acti burada da ragebait atiyor.
bırakın da ihtiyacı olanlar alsın kardeşim (80 yaşında ki nenesi adına bile vatan hesabı açmış alamadı diye ragebait atanlar)

Ekler

• can-anyone-make-the-happy-wojak-hide-behind-a-crying-mask-i-v0-rkdzp7gvn7r71.webp
    can-anyone-make-the-happy-wojak-hide-behind-a-crying-mask-i-v0-rkdzp7gvn7r71.webp
    19.3 KB · Hit: 16
Bugün de güldük Vatanbilgisayar sayesinde. Nasılda sazan yakaladılar bugün. Bereketli gün. Onaylananlar da geri çekiliyor. 😅
Kıskanç kendin alamadın diye ağlama burada bu forum vatanda neler gördü sen de git içindeki alamama pişmanlığını burda millete sallayarak örtmeye çalış.

artik hicbi info gercekci gelmiyor
Post automatically merged:

Mantikli o da olabilir
Teknik bilgi istedim kadın gitti sipariş birimine attı beni adam diyor teknik bilgi vermiyoz bunlarda bir acayip 😂

Boyle konularda bizim milletimizin yaptigi bi hata da hayatinda hicbir indirim gormemis gibi musteri hizmetlerine saldirmak oluyor zamaninda vatan 1999tl ye razer barracuda x satti wireless. Piyasa fiyatina gore bayagi iyidi gonderdiler urunleri de. Sorun su ki o konuda bile millet dakika basi musteri hizmetlerini ariyodu adamlarin boyle bi mevzu olunca biseyi mi yanlis yaptik diya iade etmeyecek olsa bile iade edesi gelir zaten

Al satçı taklidini o kadar iyi yaptım ki geceleri bile vatan stoklarını kontrol ediyordum

Bir yakınımdan şöyle bir bilgi geldi, ne kadar doğru ne kadar yanlıştır bilmiyorum sadece paylaşmak istedim.

1774263769114.webp

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri