Donanımarşivi12
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 290
30-40k bütçem var genelde hep iphone kullandım ikinci el iPhone veya sıfır iphone 13 yada bu bütçeye çok mantıklı android telefon varmı
Kaç sene götürür yaklaşıkEn mantıklısı S25 FE.
7 yıl güncelleme desteği var. S24 ve S24+ modelleri de gayet iyi.Kaç sene götürür yaklaşık
İkinci el az kullanılmış 15 olurmu7 yıl güncelleme desteği var. S24 ve S24+ modelleri de gayet iyi.
Bu telefonlarla özelliklerini karşılaştırın. iPhone 15 üçünden de geride. Be olsam 30K üzeri para verip 60 Hz ekranlı, 2000 yılından kalma USB versiyonu 2.0 olan telefonu almazdım.İkinci el az kullanılmış 15 olurmu
Evet 60hz fln baya düşük kalmış diğerlerine göre istediğim uzun süre gitmesi zamanında babam sıfır 7 plus almış ben şuan sınava hazırlanıyorum diye aldım ben kullanıyorum ve hala bi sıkıntı yok şimdilikBu telefonlarla özelliklerini karşılaştırın. iPhone 15 üçünden de geride. Be olsam 30K üzeri para verip 60 Hz ekranlı, 2000 yılından kalma USB versiyonu 2.0 olan telefonu almazdım.
Samsung Galaxy S24+ - Samsung Galaxy S24 (256 GB) - Samsung Galaxy S25 FE Karşılaştırması - Epey
Epey - Samsung Galaxy S24+ - Samsung Galaxy S24 (256 GB) - Samsung Galaxy S25 FE özellik ve fiyat karşılaştırmasıwww.epey.com
Bu bütçede apple tarafında idarelik telefonlar alırsınız. S24, S25 serisi telefonlar çok daha konforlu bir deneyim sunuyor.Evet 60hz fln baya düşük kalmış diğerlerine göre istediğim uzun süre gitmesi zamanında babam sıfır 7 plus almış ben şuan sınava hazırlanıyorum diye aldım ben kullanıyorum ve hala bi sıkıntı yok şimdilik
Evet 60hz fln baya düşük kalmış diğerlerine göre istediğim uzun süre gitmesi zamanında babam sıfır 7 plus almış ben şuan sınava hazırlanıyorum diye aldım ben kullanıyorum ve hala bi sıkıntı yok şimdilik
Yurtdışıyla alakalı hiç bilgim yokyurtdışı telefon kullanırsan sıfır ayarında 16 pro max alabilirsin
7 yıllık Galaxy M20 var hala çalışıyor. Pilini bile değiştirmedim.Ama aynı dönemde Samsung alan abim
kaç tane telefon değiştirdi o telefonun üstüne o yüzden biraz sıcaklığım var iphone karşı