2. El parça alırken neye dikkat etmeliyim

ZoneS

80+
Reaksiyon skoru
5
Abi yarın anakart alıcam 12. Sınıf öğrencisiyim okulda olduğum saatler adam okula gelicek parayı vericem alıcam ama anakartın neresine bakabilirim acaba sisteme takmaya vaktim yok ikimizde çok terse kalıyoruz fiyatı da uygun sayılabilecek şekilde kaçırmak istemiyorum B450m pro max 1800tl acik taktik lazım

Abi yarın anakart alıcam 12. Sınıf öğrencisiyim okulda olduğum saatler adam okula gelicek parayı vericem alıcam ama anakartın neresine bakabilirim acaba sisteme takmaya vaktim yok ikimizde çok terse kalıyoruz fiyatı da uygun sayılabilecek şekilde kaçırmak istemiyorum B450m pro max 1800tl acik taktik lazım
Anlayan varsa inceleyebilir

Ekler

• IMG_1714.webp
    IMG_1714.webp
    471.7 KB · Hit: 13
Denemeden almak bence mantıklı değil. Daha müsait bir zamanınızda görüşmeyi ayarlayın sizde test edin. Sarı çizmeli mehmet ağa bu vatandaş sana bozuk anakart satarsa tekrar nasıl bulacaksın ?

Denemeden almak bence mantıklı değil. Daha müsait bir zamanınızda görüşmeyi ayarlayın sizde test edin. Sarı çizmeli mehmet ağa bu vatandaş sana bozuk anakart satarsa tekrar nasıl bulacaksın ?
Abi doğru söylüyosun da piyasada zaten uygun yollu bulmak zor ve deneyerek alabileceğim adamlar tek tık fazla yok bide benim için acil lazım nasıl yapıcam hiç bilmiyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Okulun 1 km yakınında vatan bilgisayar var orda denerler mi acaba

Denemezler uygun görünsede tanıdık değilseki bu senaryoda değil alınmaz şahsi fikrim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,503
Üyeler
192,733
Son üye
wolweeen
Geri