🔥İndirim Acefast A106 45 W Hızlı Şarj Adaptörü 439TL

Alpha45

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,126
Son 6 ayın en düşük fiyatında. Gan teknoloji olduğu için telefonu hızlı şarj edebiliyor ama detaylı bir inceleme bulamadım maalesef. Acefast iyi bir marka olduğunu düşünüyorum, ürünlerinden genel olarak memnun kaldım.
Not: Samsung telefonlarda tam 45 watt sarj olmuyor muhtemelen
Cihaz birkaç gün önce elime ulaştı. Samsung Tab S9 tabletimi , 5 amper şarj kablosuyla Süper Hızlı 2.0 modunda şarj etti. Malzeme kalitesini de beğendim. İhtiyacı olan değerlendirsin, bu fiyatta başka 45 watt şarj cihazı kalmadı maalesef.

Son düzenleme:
Bu adaptörün PPS protokol testini bulamadım gitti. Eğer üzerinde yazan PPS değerleri doğruysa samsung telefonlarla uyumlu değil.

Samsung telefonla deneyen biri var mı?

Bu adaptörün PPS protokol testini bulamadım gitti. Eğer üzerinde yazan PPS değerleri doğruysa samsung telefonlarla uyumlu değil.

Bende detaylı bir inceleme bulamadım hocam. Ama başka satıcıya soru cevap kısmında Samsung s25 ultraya uyum sağlar mı diye sormuşlar ona uyum sağlar demiş.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ben alıp deneyeceğim bu cihazı samsung tab s9 tabletimle bakalım.

Bende detaylı bir inceleme bulamadım hocam. Ama başka satıcıya soru cevap kısmında Samsung s25 ultraya uyum sağlar mı diye sormuşlar ona uyum sağlar demiş.
Ben de bunda 3A PPS profili olduğunu tahmin ediyorum. Muhtemelen S25 Serisinden eski modellerde sadece SFC 25W modu çalışır.

Ne idüğü belirsiz adaptörler almayın. 100 lira kâr sıkıntılı şeylerle mâlolabilir.

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ben alıp deneyeceğim bu cihazı samsung tab s9 tabletimle bakalım.
Muhtemelen 4.05A PPS profili olmadığı için Tab S9'a uymayacak. Tab S11'e uyma ihtimali var.

Ne idüğü belirsiz adaptörler almayın. 100 lira kâr sıkıntılı şeylerle mâlolabilir.
Abartılı yorum, siz bilmiyorsunuz diye marka kötü mü oluyor dostum ? Birçok ürününü kullandım gayet memnum kaldım Türkiye piyasasına yeni girdiler adamlar sonuçta tanınmaması normal bence.

Son düzenleme:
Ben de Acefast araç şarj aletini test ettim. Kaliteli olduğunu düşünüyorum.

Bende aldım o attığınız ürünü 250 liraya geldi fiyatına göre harbi kaliteli hocam teşekkürler tekrardan.
ChargerLab, Acefast 65W şarj aletinde Power-Z test cihazıyla 3.3V-21V 3A PPS profilini tespit etmiş. Bunda bile 3.3V-11V 4.05A profili yoksa 45W şarj aletine ekleyeceklerini sanmıyorum.
1000022071.webp

chongdiantou.com, Acefast 65W şarj aletinde Power-Z test cihazıyla 3.3V-21V 3A PPS profilini tespit etmiş. Bunda bile 3.3V-11V 4.05A profili yoksa 45W şarj aletine ekleyeceklerini sanmıyorum.
Alıntıyı görüntüle
Muhtemel yok dediğiniz gibi hocam, ekledim açıklama kısmına desteklemediğini samsung telefonları destekleseydi keşke baya F/P olurdu o zaman.

Muhtemel yok dediğiniz gibi hocam, ekledim açıklama kısmına desteklemediğini samsung telefonları destekleseydi keşke baya F/P olurdu o zaman.
S25, Tab S11 serisi ve sonrasında tanıtılan modeller için 3A PPS profili varsa uyumlu olma ihtimali var. Eski modellerle uyumlu olmadığını tahmin ediyorum.

S25, Tab S11 serisi ve sonrasında tanıtılan modellerle uyumlu olma ihtimali var. Eski modellerle uyumlu olmadığını tahmin ediyorum.
Yapay zeka onları da desteklemez diyor,ama saçma sapan şeyler söylediği çok oluyor tabi.

Geri