Yardım 2 oled monitör arasında kaldım

peki son olarak artık daha fazla araştırmak ve uğraşmak istemiyorum açıkcası

İki ürün arasında hangisini önerirsiniz birisi 3. nesil QD diğeri 4. nesil pandem woled tek sorun woledde gray banding çıkar mı düşüncesi

peki son olarak artık daha fazla araştırmak ve uğraşmak istemiyorum açıkcası

İki ürün arasında hangisini önerirsiniz birisi 3. nesil QD diğeri 4. nesil pandem woled tek sorun woledde gray banding çıkar mı düşüncesi
Çıkabilir, çıkarsa değişim/iade isteyeceksin.

Çıkabilir, çıkarsa değişim/iade isteyeceksin.
amacım zaten bunlarla uğraşmamak 2 ay boyunca monitör yolla getir işlerim aksadı bununla uğraşmak istemiyorum artık firmaların saçmalıklarıda cabası.

son olarak qd oled 3. nesil 360 hz olarak bunuda buldum

amacım zaten bunlarla uğraşmamak 2 ay boyunca monitör yolla getir işlerim aksadı bununla uğraşmak istemiyorum artık firmaların saçmalıklarıda cabası.

Xg27acdms modelinin üst versiyonu. Alınabilir. Fiyat tuzlu ama ben 4k tercih ediyorum bu bütçede.

bunu alacağıma mo32u alırım oled aldıktan sonra fps oynama zevkimi kaybettim pişman oldum 360 hz aldığıma

hiç hikayeli oyun oynamıyorum ben sorun orda zaten :D
Bende hiç hikayeli oyun oynamıyorum fps rekabetçi oyunları seviyorum ama film de izliyorum. Bu yorumunuz aklımı karıştırdı. IPS bakmaya dönücem şimdi :D

Geri