❌İndirim Bitti! VATANBİLGİSAYAR RAMLERDE ÇOK BÜYÜK FIRSAT

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
bir sondada vatana atmanın zamanı gelmiş :D

beyler ramlerı satıp eskı kasamıda 28 30 a satıp yenı sıstem kurmak mı ama 32 gb değıl 16 gb ram olcak yoksa yavas yavas bu 2x16 bu ramlerın ustune sıstem kurmak mı 16 gb ram yetmez mı guncel 2k oyunlarda onu dusunuyorum sadece

Hocam bide sanki o full sponsor gibi geliyor bana. Tuvalet kagidi falan atiyo adamlar. 5080’i de onlar mi atmisti
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Butun sirri bozdun
Yok her kanal genel olarak işbirliği yazıyor onun sebebi hem oto mesaj hem de sponsorlu içerik varsa ceza yememek için.

5080 indirimini paylaşan değil bu, devlet sırrı olmuş iyice results çıkmıyor arattığımda aynı ekonomideyiz bu kadar kötü olmayın. :D

5080 indirimini paylaşan değil bu, devlet sırrı olmuş iyice results çıkmıyor arattığımda aynı ekonomideyiz bu kadar kötü olmayın. :D
Kötülükle alakası yok ben buraya direk linki atarım banlanırım ne kazanacağım özelden herkese link nasıl atayım 20 sayfa pm var diyorum
1774450429203.webp

Yanlış yere bakıyorsun bulamadıysan belki de aynı adda birden fazla vardır da kötü adam dediğin kişiden iyilik bekleme kendine saygın olsun. Özelde de senin gibi tek yiyen tek ölür vs gibi mesajlar var Allah herkese iyilik nasip etsin diyelim ben yazacağımı yazdım forumda samimi olduğum kişilere özelden indirim dahi attım şahitler vardır hem kötü adam de hem de iyilik bekle

Kötülükle alakası yok ben buraya direk linki atarım banlanırım ne kazanacağım özelden herkese link nasıl atayım 20 sayfa pm var diyorum
Alıntıyı görüntüle
Yanlış yere bakıyorsun bulamadıysan belki de aynı adda birden fazla vardır da kötü adam dediğin kişiden iyilik bekleme kendine saygın olsun. Özelde de senin gibi tek yiyen tek ölür vs gibi mesajlar var Allah herkese iyilik nasip etsin diyelim ben yazacağımı yazdım forumda samimi olduğum kişilere özelden indirim dahi attım şahitler vardır hem kötü adam de hem de iyilik bekle
11.07 atmış dediğin kanal omu goodram

Alıntıyı görüntüle
Yanlış yere bakıyorsun bulamadıysan belki de aynı adda birden fazla vardır da kötü adam dediğin kişiden iyilik bekleme kendine saygın olsun. Özelde de senin gibi tek yiyen tek ölür vs gibi mesajlar var Allah herkese iyilik nasip etsin diyelim ben yazacağımı yazdım.
Senden bahsettiğimi nereden çıkardın, bir kaç kişiye daha yazdım yine dönüş olmadı, senin ilettiğin kanalda yok dedim sadece.

ben sana belirttiğin şekilde mesaj ilettiysem ss atar mısın buraya sözünü bilde konuş bir kanal için saçma sapan mesajlar atacak değilim ilettiğin kanalda 5080 indirimini göremedim o kadar, dediğim ile karşılaştırdığın şeyler çok farklı.

Son düzenleme:
Alıntıyı görüntüle
İlk ben sordum, sorduğuma pişman oldum hocam gerçekten grubu merak etmiştim tehdit edildiğinize baya üzüldüm kusura bakmayın hocam forumda sevdiğim insanlardan birisiniz :peepokalp:

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri