Tg grubunuNe anladın hocam.
Tg grubunuNe anladın hocam.
Hocam bide sanki o full sponsor gibi geliyor bana. Tuvalet kagidi falan atiyo adamlar. 5080’i de onlar mi atmistiVatan sanırım her yıl en az 1 kere sağlam indirim yapıyor geçen yıl en az 2-3 kere oldu bu yıl için ise buna ilk deriz
Butun sirri bozdunTg grubunu![]()
Vatan mağazabir sondada vatana atmanın zamanı gelmiş![]()
Yok her kanal genel olarak işbirliği yazıyor onun sebebi hem oto mesaj hem de sponsorlu içerik varsa ceza yememek için.Hocam bide sanki o full sponsor gibi geliyor bana. Tuvalet kagidi falan atiyo adamlar. 5080’i de onlar mi atmisti
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Butun sirri bozdun
Kötülükle alakası yok ben buraya direk linki atarım banlanırım ne kazanacağım özelden herkese link nasıl atayım 20 sayfa pm var diyorum5080 indirimini paylaşan değil bu, devlet sırrı olmuş iyice results çıkmıyor arattığımda aynı ekonomideyiz bu kadar kötü olmayın.![]()
11.07 atmış dediğin kanal omu goodramKötülükle alakası yok ben buraya direk linki atarım banlanırım ne kazanacağım özelden herkese link nasıl atayım 20 sayfa pm var diyorum
Alıntıyı görüntüle
Yanlış yere bakıyorsun bulamadıysan belki de aynı adda birden fazla vardır da kötü adam dediğin kişiden iyilik bekleme kendine saygın olsun. Özelde de senin gibi tek yiyen tek ölür vs gibi mesajlar var Allah herkese iyilik nasip etsin diyelim ben yazacağımı yazdım forumda samimi olduğum kişilere özelden indirim dahi attım şahitler vardır hem kötü adam de hem de iyilik bekle
Senden bahsettiğimi nereden çıkardın, bir kaç kişiye daha yazdım yine dönüş olmadı, senin ilettiğin kanalda yok dedim sadece.Kötülükle alakası yok ben buraya direk linki atarım banlanırım ne kazanacağım özelden herkese link nasıl atayım 20 sayfa pm var diyorum
Alıntıyı görüntüle
Yanlış yere bakıyorsun bulamadıysan belki de aynı adda birden fazla vardır da kötü adam dediğin kişiden iyilik bekleme kendine saygın olsun. Özelde de senin gibi tek yiyen tek ölür vs gibi mesajlar var Allah herkese iyilik nasip etsin diyelim ben yazacağımı yazdım.
Hocam selamlar, "80+ Platinum" rütben hayırlı olsun. Fena yakışmış.mesajlardan bir tanesi de nasılsın hocam dememiş alayı racon kesiyor.
Buradan mı görüp aldınız ? Yoksa şu meşhur telegramdan ilk görenlerden misiniz?aynı şekilde bende ilk alanlardan olmama rağmen 32 GB aldim fazlasını almadım başka insanlar da faydalansın diye
İlk ben sordum, sorduğuma pişman oldum hocam gerçekten grubu merak etmiştim tehdit edildiğinize baya üzüldüm kusura bakmayın hocam forumda sevdiğim insanlardan birisinizKötülükle alakası yok ben buraya direk linki atarım banlanırım ne kazanacağım özelden herkese link nasıl atayım 20 sayfa pm var diyorum
Alıntıyı görüntüle
Yanlış yere bakıyorsun bulamadıysan belki de aynı adda birden fazla vardır da kötü adam dediğin kişiden iyilik bekleme kendine saygın olsun. Özelde de senin gibi tek yiyen tek ölür vs gibi mesajlar var Allah herkese iyilik nasip etsin diyelim ben yazacağımı yazdım forumda samimi olduğum kişilere özelden indirim dahi attım şahitler vardır hem kötü adam de hem de iyilik bekle