8 + frc (10 bit)Tayfun hocam yazılardan pek bir şey anlamadım bu arada 6 bit frc 8 bit mi nedir tam anlayamadım
8 + frc (10 bit)Tayfun hocam yazılardan pek bir şey anlamadım bu arada 6 bit frc 8 bit mi nedir tam anlayamadım
ayarlanabiliyor deniliyor asusa bakar mısınızLenovo‘da çok şikayet var ekran kalitesi renk sorunları beyazda sarımsı gösteriyormuş
Asus konusunda sizin deneyiminiz mevcut muayarlanabiliyor deniliyor asusa bakar mısınız
İdaretenlik monitör tavsiyeniz varmı 2-3 aya oled alicamda8 + frc (10 bit)
evet tuf 165hz kullanıyordum memnundum yenı sattım şimdi lenovo almayı düşünüyorum rekabetci icin ama renk acısından tuf daha iyi diye biliyorum bilmiyorum napsam @Tayfunns bi öneriniz varsa hem ben hem arkadaş karar verebilirizAsus konusunda sizin deneyiminiz mevcut mu
Ktc H25t7, aoc 24g4hre, MSI mag244f alınabilir.İdaretenlik monitör tavsiyeniz varmı 2-3 aya oled alicamda
TUF modelleri unuttum incelemesini gördüydüm bir kaç modelin ancak aklımda değil. Asus yerinde durmuyor ki bir sürü model çıkartıyor. Takip etmeyi saldım.evet tuf 165hz kullanıyordum memnundum yenı sattım şimdi lenovo almayı düşünüyorum rekabetci icin ama renk acısından tuf daha iyi diye biliyorum bilmiyorum napsam @Tayfunns bi öneriniz varsa hem ben hem arkadaş karar verebiliriz
Bende yeni aldığım bu asus monitörde cw sesi var hz değerleriyle oynayınca ses değişiyor gibi bende ileride yükselirmi diye tereddütde kaldım.@Yozgatlııı, hocam beyaz philips geldi. Çok şükür hiç ölü piksel görmedim şimdilik. Sadece kulağını monitörün arkasına daydığında cw sesi var nromal kullanımda duyulma ihtimali yok ama ileride büyür mü onu düşünüyorum.
Ben görmedim CW aldığım modelde ama bu daha güzel benimkinden haberin olsun kontrast olarakBende yeni aldığım bu asus monitörde cw sesi var hz değerleriyle oynayınca ses değişiyor gibi bende ileride yükselirmi diye tereddütde kaldım.
ASUS 27" TUF GAMING VG27AQL5A 0.3Ms 210Hz QHD IPS GAMING MONITOR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ASUS 27" TUF GAMING VG27AQL5A 0.3Ms 210Hz QHD IPS GAMING MONITOR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Hocam zaten cw olması monitörde yaygın değilmiş sanırım cw olanda gelip beni bulduBen görmedim CW aldığım modelde ama bu daha güzel benimkinden haberin olsun kontrast olarak
Sağolun hocam sizde güle güle kullanınHocam zaten cw olması monitörde yaygın değilmiş sanırım cw olanda gelip beni buldubende sizin aldığınız ile bu aldığım arasında kalmıştım hazır elimde buna yetecek kadar para varken bunu aldım.
hayırlı olsun hocam bu arada sizede.
Çıldırdım hocam çıldırdımGeçmiş olsun. İnsan gerçekten çıkdırır.