Lian Li UNI FAN TL LCD Nasıldır?

Stokta olmamalarından dolayı şu nasıldır hocam: Arctic P12 Pro
Arctic in kalitesini tartışmaya gerek yok. Soğutmada çok başarılı. Zaten bu fanları 3000 RPM de kullanamazsın, çok gürültü olduğunu duydum.
Ama görsel olarak çok standart.

Arctic in kalitesini tartışmaya gerek yok. Soğutmada çok başarılı. Zaten bu fanları 3000 RPM de kullanamazsın, çok gürültü olduğunu duydum.
Ama görsel olarak çok standart.
Anladım hocam o zaman bu da elendi : D, başka önerebileceğiniz var mıdır? Stokta olsa dediğinizi alırdım görüntüsü hoşuma gitmişti.

Evet 2 tane giriyor hocam, arkada da 2 egzos fan yuvası var.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ama şu anlık onu da 1 alabiliriz, sonrasına bakarım ikinciye.
Bu kasada alt kısma takılan fanlar oraya gömülüyor gibi. Zaten aynalı almanın o kısım için mantığı yok gibi.
Arka 2 egzosa bunlardan takabilirsin. Farkı M12QW ye göre Lian Li gibi birbirine geçmeli değil. Eski usul her iki fan da kendi kablosu ile birleşip çalışıyor.

Bu kasada alt kısma takılan fanlar oraya gömülüyor gibi. Zaten aynalı almanın o kısım için mantığı yok gibi.
Arka 2 egzosa bunlardan takabilirsin. Farkı M12QW ye göre Lian Li gibi birbirine geçmeli değil. Eski usul her iki fan da kendi kablosu ile birleşip çalışıyor.
Hocam hiç eski stille uğraşmak istemiyorum valla ya, dediğim gibi fiyat derdim yok, aynalı olursa güzel olur totalde 6 fan arıyorum, keşke sizin dediğiniz fanlar stokta olsaydı.

Evet 2 tane giriyor hocam, arkada da 2 egzos fan yuvası var.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ama şu anlık onu da 1 alabiliriz, sonrasına bakarım ikinciye.
Ya şöyle yapsak daha mantıklı, görsel olarak.
Egzosa bunu;
Alta bunu ( Reverse 2 Li)
Yana bunu ( 3 lü reverse )

Hocam peki merakımdan soruyorum, bu kasamdaki kendi fanları nasıldır NZXT'nin?

Geri