1.5-2k arası bluetooth oyuncu kulaklığı önerisi.

SilahsızKuvvet☪

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,080
Beyaz ve kablosuz olsun mümkünse. Bluetooth da yaşadığım bir sıkıntıdan da bahsedeyim. Ne zaman mikrofon açık konumda oyuna girsem ses kalitesi inanılmaz düşüyor. Bununda bir çözümünü bulamadım. Bluetooth almaktan çekiniyorum o yüzden dongle olursa çok iyi olur. Bir kaç kulaklık inceledim ancak sizin de önerilerinizi bekliyorum. Bütçem oynayamaz maalesef uygun bir şeyler olursa sevinirim. Hard rekabetçi kasmıyorum o yüzden gecikme süreleri çokta önemli değil.

Beyaz ve kablosuz olsun mümkünse. Bluetooth da yaşadığım bir sıkıntıdan da bahsedeyim. Ne zaman mikrofon açık konumda oyuna girsem ses kalitesi inanılmaz düşüyor. Bununda bir çözümünü bulamadım. Bluetooth almaktan çekiniyorum o yüzden dongle olursa çok iyi olur. Bir kaç kulaklık inceledim ancak sizin de önerilerinizi bekliyorum. Bütçem oynayamaz maalesef uygun bir şeyler olursa sevinirim. Hard rekabetçi kasmıyorum o yüzden gecikme süreleri çokta önemli değil.
Sadece havitten uzak durmanı öneririm

Sadece havitten uzak durmanı öneririm
Huaxu x1 modelini önerdiler yeşil forumda. Diğer havit modellerinin kronik hataları olduğunu biliyorum dediğiniz gibi. QCY heroad v200 var nasıldır bilmiyorum.

Bluetooth kulaklıklarda bluetooth teknolojisinin 16 kanal ile sınırlı olmasından dolayı eğer hem kulaklığı hemde mikrofon açmaya çalışırsanız ikisinede 8 kanal ayıracağından ses kalitesi düşecektir. Kablosuz istiyorsanız kesinlikle 2.4 ghz dongle almanız gerekiyor.

4-5 bin altına alacağınız bir wireless kulaklıktan hayır geleceğini sanmıyorum.
Maalesef bütçe çıkmıyor çok bir beklentim yok günlük ihtiyacımı karşılaşın yeterli.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,700
Üyeler
192,771
Son üye
burak920142
Geri