Uzaylılar ve Din Hakkında

Yanlış anlaşılmalara yer vermemek için başlamadan önce şu uyarıyı yapmak istedim hiç bir şekilde kendimce bir kesinlik belirtmiyorum sadece bazı soruları soruyorum varsayımlar üzerinden sorucam
şayet hem uzaylılar hem de dinler gerçekse müslümanlar olarak ahirete inanıyoruz bu dünya dışı varlıklara ne olacak sonuçta uzaylı allah kitap peygamber biliyor mu ki?
Yani ben bizden başka varlıkların olduğuna inanıyorum ha uzaylı mıdır onlar bilemem ama başka varlıklar vardır bencec.

hiç bir şekilde kimse net bir cevap veremiyor şahsen ben işin içinden çıkamıyorum düşündükçe ve bir süre sonra bırakıyorum daha sonra takrar düşünmeye başlıyorum böyle böyle gidiyor

hiç bir şekilde kimse net bir cevap veremiyor şahsen ben işin içinden çıkamıyorum düşündükçe ve bir süre sonra bırakıyorum daha sonra takrar düşünmeye başlıyorum böyle böyle gidiyor
Hocam ben yıllarca düşündüm de araştırdım da.Senin gördügün dünya o ülkeler öyle değil.Özellikle abd falan.Hepsi derin devlet hepsinde büyük oyunlar ve abdenin muazzam teknolojisi var.

Dostum bizim inandığımız tanrı onların da tanrısıdır. Bu durumda o tanrı dinin varlığını onlara da bildirmiştir.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

2 ırkın ihtiyaçları aynı olamayacağından kuranda onlar direkt olarak geçerdi. İsmiyle.
Öyle düşünmüyorum. 2 ırk birbirinin varlığını bilmek zorunda değil.

Hocam ben yıllarca düşündüm de araştırdım da.Senin gördügün dünya o ülkeler öyle değil.Özellikle abd falan.Hepsi derin devlet hepsinde büyük oyunlar ve abdenin muazzam teknolojisi var.
hocam teknoloji teknoloji de ne kadar olabilir samanyolunun dışına çıkamadık daha uzayın ne kadarını biliyoruz ki

Araştırma kaynakların neler ? Nasıl bir araştırma yaptın ? Hangi kitapları okudun ? Hangi arşivleri kullandın ? Hangi belgeleri buldun ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,035
Üyeler
192,860
Son üye
Burqkkrmz
Geri