Muri
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,539
Zaten biliyoruz.Abd yavaş yavaş açıklayacak ilk adımlarını attı zaten.Yaklaşıyor açıklanmakta olan.bu bilinmezlik nereye kadar sürecek böyle
Zaten biliyoruz.Abd yavaş yavaş açıklayacak ilk adımlarını attı zaten.Yaklaşıyor açıklanmakta olan.bu bilinmezlik nereye kadar sürecek böyle
Tanrı aynı tanrı dostum.peki din biliyorsa hangisi doğru bizimki mi onların ki mi
Nerden biliyosun belki evinin üstüne e-girl kız düşüp gel lol duo atalım dicek PC' sine bakıcaksın Rivedia yazıcak 256GB
belki Allah onlara da aynı kitabı gönderdi onların dilindepeki din biliyorsa hangisi doğru bizimki mi onların ki mi
Bize de bahsederdi o zaman.belki Allah onlara da aynı kitabı gönderdi onların dilinde
Yani ben bizden başka varlıkların olduğuna inanıyorum ha uzaylı mıdır onlar bilemem ama başka varlıklar vardır bencec.Yanlış anlaşılmalara yer vermemek için başlamadan önce şu uyarıyı yapmak istedim hiç bir şekilde kendimce bir kesinlik belirtmiyorum sadece bazı soruları soruyorum varsayımlar üzerinden sorucam
şayet hem uzaylılar hem de dinler gerçekse müslümanlar olarak ahirete inanıyoruz bu dünya dışı varlıklara ne olacak sonuçta uzaylı allah kitap peygamber biliyor mu ki?
2 ırkın ihtiyaçları aynı olamayacağından kuranda onlar direkt olarak geçerdi. İsmiyle.belki Allah onlara da aynı kitabı gönderdi onların dilinde
Hocam ben yıllarca düşündüm de araştırdım da.Senin gördügün dünya o ülkeler öyle değil.Özellikle abd falan.Hepsi derin devlet hepsinde büyük oyunlar ve abdenin muazzam teknolojisi var.hiç bir şekilde kimse net bir cevap veremiyor şahsen ben işin içinden çıkamıyorum düşündükçe ve bir süre sonra bırakıyorum daha sonra takrar düşünmeye başlıyorum böyle böyle gidiyor
Dostum bizim inandığımız tanrı onların da tanrısıdır. Bu durumda o tanrı dinin varlığını onlara da bildirmiştir.hiç bir şekilde kimse net bir cevap veremiyor şahsen ben işin içinden çıkamıyorum düşündükçe ve bir süre sonra bırakıyorum daha sonra takrar düşünmeye başlıyorum böyle böyle gidiyor
Öyle düşünmüyorum. 2 ırk birbirinin varlığını bilmek zorunda değil.2 ırkın ihtiyaçları aynı olamayacağından kuranda onlar direkt olarak geçerdi. İsmiyle.
hocam teknoloji teknoloji de ne kadar olabilir samanyolunun dışına çıkamadık daha uzayın ne kadarını biliyoruz kiHocam ben yıllarca düşündüm de araştırdım da.Senin gördügün dünya o ülkeler öyle değil.Özellikle abd falan.Hepsi derin devlet hepsinde büyük oyunlar ve abdenin muazzam teknolojisi var.
Araştırma kaynakların neler ? Nasıl bir araştırma yaptın ? Hangi kitapları okudun ? Hangi arşivleri kullandın ? Hangi belgeleri buldun ?Hocam ben yıllarca düşündüm de araştırdım da.Senin gördügün dünya o ülkeler öyle değil.Özellikle abd falan.Hepsi derin devlet hepsinde büyük oyunlar ve abdenin muazzam teknolojisi var.
51. Bölge'de saklanan bir şey olduğundan eminimAraştırma kaynakların neler ? Nasıl bir araştırma yaptın ? Hangi kitapları okudun ? Hangi arşivleri kullandın ?