Çözüldü✓ NVDİA DENETİM MASASINDA RENK AYARLARINA GİREMİYORUM

hocam sanırım ben kasanın dp kısmına taktım ekran kartınında bulunuyormuş oraya mı takmam lazımdı acaba diye düşünüyorum aynı zamanda denemekten bi o kadar çekiniyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hemen şimdi deniyorum :(
Foto atın isterseniz

Evin interneti gittiği için telefomundan yazıyorum abiler öncelikle şöyle bir kötü durum mevcut ekran kartına taktım ve monitör siyah ekranda kaldı birinci problem bu

Evin interneti gittiği için telefomundan yazıyorum abiler öncelikle şöyle bir kötü durum mevcut ekran kartına taktım ve monitör siyah ekranda kaldı birinci problem bu

İkinci olarak anakart sürücüm ekran kartımı görmüyor şuan normalde görüyordu neden böyle oldu acaba

image.webp

İkinci olarak anakart sürücüm ekran kartımı görmüyor şuan normalde görüyordu neden böyle oldu acaba

Alıntıyı görüntüle
Hocam attığınız fotoda ekran kartına takmıyosunuz bilginiz olsun ekran kartı altta kalıyor gördüğünüz üzere

Hocam attığınız fotoda ekran kartına takmıyosunuz bilginiz olsun ekran kartı altta kalıyor gördüğünüz üzere
Ekran kartına taktığım zaman monitör bağlanıyor ama standbye moduna geçiyor ve gelmiyor ekran o yüzden şuan size görsel atmak için buraya taktım dxdiagta ekran kartım gözükmüyor hocam

Ekran kartına taktığım zaman monitör bağlanıyor ama standbye moduna geçiyor ve gelmiyor ekran o yüzden şuan size görsel atmak için buraya taktım dxdiagta ekran kartım gözükmüyor hocam
Hdmi kablosu ile denermisiniz tekrar

Yok hocam ekran kartına takınca hdmıda dp kablosunuda görmüyor monitör

Alıntıyı görüntüle
Hocam ekran kartına bağla sistemi aç görüntü gelmese bile fanlar dönüyormu bak açarken, sonra geri anakarta bağla dahili gpuyu kapat ekran kartına bağlanıp açmayı dene yine olmuyorsa ekran kartını bir söküp tak

Hocam ekran kartına bağla sistemi aç görüntü gelmese bile fanlar dönüyormu bak açarken, sonra geri anakarta bağla dahili gpuyu kapat ekran kartına bağlanıp açmayı dene yine olmuyorsa ekran kartını bir söküp tak
Dahili gpu bios üzeründen mi kapatılıyor ayarlarını söyleme imkanınız var mı

Dahili gpu bios üzeründen mi kapatılıyor ayarlarını söyleme imkanınız var mı
Anakartınız ne bilmiyorumda biostan kapatmanız lazım tam hatırlamıyorum yt den kontol edin 1 dk lık işlem zaten

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,662
Üyeler
191,142
Son üye
resp_1
Geri