BİLGİSAYAR MÜH. MONİTÖR ÖNERİSİ

GrkemCkn

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
226
Hz çok önemli değil 27inç tercihen curved bir monitör lazım bilgisayar mühendisiyim özellikle neden curved diye sormayım zevk meselesi :D uygun fiyatlı ne önerebilirsiniz.

Bütçe: 6K

Hz çok önemli değil 27inç tercihen curved bir monitör lazım bilgisayar mühendisiyim özellikle neden curved diye sormayım zevk meselesi :D uygun fiyatlı ne önerebilirsiniz.

Bütçe: 6K
curved monitörler va panel ve pek önermem geneli kalitesiz soluk renkli oluyo. bide bilgisayar mh. ile ne alaka skjdhffjksbdjkb

bu msi önerilmez rezalet bi paneli var
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kullanım alanını soruyorlar ya hocam oyun iş vb
curved önermem. flat düşünürüm dersen öenreyim ama

bu fiyat aralıgında pek model yok iclerinde yine en iyisi msi gibi

Öner hocam fark etmez renkleri iyi olsun oyun nadir oynanır oynansa da öyle aman aman oyun oynanmaz yani chill oyunlar genelde.

Öner hocam fark etmez renkleri iyi olsun oyun nadir oynanır oynansa da öyle aman aman oyun oynanmaz yani chill oyunlar genelde.
hocam monitör marka veya kağıt üstündeki bilgilere göre önerilmez tercih edilmez. en memnun kaldığım monitör gampower sonic t80. 2k 27" 180hz. renk doğruluğu ve canlılığı daha iyi bi monitör kullanamdım daha ki elimden fazlaca monitör geçti. pchocası youtube kanalında çok detaylı incelemesi var ordan bi aç izle içini açıp panel üreticisine kadar bakıyo. al bana teşekkür et o kadar diyim 1.5 sene kullandım daha memnun kaldığım bi monitör daha olmadı
bütçeyi biraz aşmış 6600 civarıydı artmış ama değer

Adam curved istiyor zorlamaya gerek yok. Gündelik işler için VA panel alınır. Adam da gündelik iş için alıyor zaten.
ben deneyimimi aktarıyorum sonuçta adam da öneriye ihtiyaç duyduğu için burda soruyo. ve öyle va paneller var ki rezalet puslu bildiğin öyle basit monitörlerde değil msi ın çoğu vs paneli öyle mesela

özellik olarak konuşuyorum kagıt üzerinde olsa curved alamam
işte kağıt üstündeki bilgilere bakmıcan ben alıp iade ettim zamanında puslu bi ekranı var çünkü. msi ın benzer çok modeli var hepsi benzer

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,967
Üyeler
191,187
Son üye
HacıPro
Geri