7800xt-7800x3d den 5070-265k ya geçilir mi?

attan inip eşeğe binmiş olursun knk ekran kartı yükselt geç sadece
10k fazla vermek istemiyorum hocam MacBook vs de almam gerekecek çok yük binsin istemiyorum üzerime
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

5070 alırsan nasıl PSU masrafı cıkıyor 7800XT daha fazla bile yakıyor
Şuan ki psu ve corsair uygulaması yüzünden arada kernel power yiyorum değiştirmek istiyorum o yüzden

Geçilmez hocam bence gereksiz olur

Geçilmez hocam bence gereksiz olur
Hem ekran kartı hem işlemci için çebimden para çıkacak olmasa evet geçilmez ama 9700x multicore performansı diğerlerine göre zayıf 9900x felan baksam + ücret 7800x3d sattım kafa kafaya çıktım diyelim ekran kartı için 10k vermem gerekiyor banada mantıksız geliyor açıkcası zaten 265k benzer performans sunuyor 2k da 20 çekirdek 20 izlek var

Hem ekran kartı hem işlemci için çebimden para çıkacak olmasa evet geçilmez ama 9700x multicore performansı diğerlerine göre zayıf 9900x felan baksam + ücret 7800x3d sattım kafa kafaya çıktım diyelim ekran kartı için 10k vermem gerekiyor banada mantıksız geliyor açıkcası zaten 265k benzer performans sunuyor 2k da 20 çekirdek 20 izlek var
9700x kötümü

La sakın diyim manyak mısın :D eğer nvidia kart ihtiyacın varsa 7800xt yi sat 5070 ti al 5070 cidden f/p olarak kötü.
Multicore performansı iyi işlemcide lazım

İşlemciyi 9950x yaparsın intele geçmene gerek yok.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

7900x bile alsan yeterli.
Onlar için extra para vermem gerekiyor sorun orada başlıyor zaten yazın macbook ta alıcam 30-40 Oraya vericem zaten üstüne dolabı felan yenilicem masa almam lazım bunların üstüne 20-30k işlemci gpu parası çıkarabilir miyim emin değilim

Onlar için extra para vermem gerekiyor sorun orada başlıyor zaten yazın macbook ta alıcam 30-40 Oraya vericem zaten üstüne dolabı felan yenilicem masa almam lazım bunların üstüne 20-30k işlemci gpu parası çıkarabilir miyim emin değilim
5070 ti yi taksit ile alırsın o dert değil peşin alınacak bir kart değil zaten , işlemci seni idare ediyor olması lazım öyle hardcore iş yapmayacaksan 7800x3d de boru değil.

5070 ti yi taksit ile alırsın o dert değil peşin alınacak bir kart değil zaten , işlemci seni idare ediyor olması lazım öyle hardcore iş yapmayacaksan 7800x3d de boru değil.
Mevzu taksitle almak değil hocam ki elimde nakit varsa nakit almak istiyorum ama önceliklerim farklı şuan pc ye para harcamak istemiyorum bu yaz üni olursa MacBook olmazsa 16pro alıcam belki işlemci 9950x felan yapılabilir ama o zaman elim rahat olur elimde zaten 85-90 eden sistem var üzerine 10-15k daha koyarsam önceliklerden ödün vermiş oluyorum Elle tutulur bir sistemi parça kalitesinden kısarak cebimden Extra koymadan ne down ne up yapmadan platform değiştirmiş olucam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,546
Üyeler
193,078
Son üye
KimYouShinnn
Geri