nasıl kuruluyor hocamms store kurması kolay bir şey bir tane komutla kuruluyor ben yine de kurmadım bütün uygulamaları elle kuruyorum
nerde hocam yok bendeLTSC kullanıyorum çok uzun sürelerdir. Başka Windows kurmam store da var kim yok dedi?Çok stabil ve sistem gecikmesi çok düşük.
Evet oynatıyorValo steam oyunları filan oynatıyor mu ? Merak ettim acep sistemim rahat çalışsın diye
Store yi cmd komutu üzerinden kolaylıkla resetleyip aktif ediyorsunuz. En stabil ve light sürüm adı üstünde biraz uğraşmanız lazım ama 2 dakikalık iş.nasıl kuruluyor hocam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
nerde hocam yok bende
cmd kodu nedir hocam bulamadımEvet oynatıyor
Store yi cmd komutu üzerinden kolaylıkla resetleyip aktif ediyorsunuz. En stabil ve light sürüm adı üstünde biraz uğraşmanız lazım ama 2 dakikalık iş.
yönetici yetkileri ile cmd açınnasıl kuruluyor hocam
nerde hocam yok bende
AMD kart kullanıyorsan önermem, sürekli yazılım sorunu yaşıyorum, düz 11 pro da böyle bir sorun ile karşılaşmıyordum.
w10 iot ltsc kullanıyorum bende sıkıntı yok. senin belki driver yüklemen gerekiyor olabilirBen iOT LTSC kullanıyorum gayet memnunum. Tek eksi yönü (benim için) telefona fastboot ile rom atmaya çalıştığımda adb cihazı tanımıyor. Ne yaptıysam bu sorunu çözemedim. W10'da öyle bir sorun yoktu.
LTSC de bu komut genelde çalışmaz bu komut alt yapısı olan sistemlerde çalışıyor bir deneyin önce derimyönetici yetkileri ile cmd açın
bunu yazın
wsreset -i
sonrasında restart atın
LTSC'nin değil, genel olarak W11'in problemi herhalde. Eski laptopumda w10 ltsc kurulu ve onda adb cihazı tanıyor. W10 geri geçesim var ama o kadar veriyi tekrardan kim aktarcak yavw10 iot ltsc kullanıyorum bende sıkıntı yok. senin belki driver yüklemen gerekiyor olabilir
kafamdan sallamadım bu kodu gir reddite yaz bak windows ltsc'de msstore nasıl kuruluyormuş.LTSC de bu komut genelde çalışmaz bu komut alt yapısı olan sistemlerde çalışıyor bir deneyin önce derim