Windows 11 LTSC Kullanılır mı ?

ms store kurması kolay bir şey bir tane komutla kuruluyor ben yine de kurmadım bütün uygulamaları elle kuruyorum

ms store kurması kolay bir şey bir tane komutla kuruluyor ben yine de kurmadım bütün uygulamaları elle kuruyorum
nasıl kuruluyor hocam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

LTSC kullanıyorum çok uzun sürelerdir. Başka Windows kurmam store da var kim yok dedi? :D Çok stabil ve sistem gecikmesi çok düşük.
nerde hocam yok bende

Valo steam oyunları filan oynatıyor mu ? Merak ettim acep sistemim rahat çalışsın diye
Evet oynatıyor

nasıl kuruluyor hocam

nerde hocam yok bende
Store yi cmd komutu üzerinden kolaylıkla resetleyip aktif ediyorsunuz. En stabil ve light sürüm adı üstünde biraz uğraşmanız lazım ama 2 dakikalık iş.

Evet oynatıyor

Store yi cmd komutu üzerinden kolaylıkla resetleyip aktif ediyorsunuz. En stabil ve light sürüm adı üstünde biraz uğraşmanız lazım ama 2 dakikalık iş.
cmd kodu nedir hocam bulamadım

Ben iOT LTSC kullanıyorum gayet memnunum. Tek eksi yönü (benim için) telefona fastboot ile rom atmaya çalıştığımda adb cihazı tanımıyor. Ne yaptıysam bu sorunu çözemedim. W10'da öyle bir sorun yoktu.

AMD kart kullanıyorsan önermem, sürekli yazılım sorunu yaşıyorum, düz 11 pro da böyle bir sorun ile karşılaşmıyordum.

AMD kart kullanıyorsan önermem, sürekli yazılım sorunu yaşıyorum, düz 11 pro da böyle bir sorun ile karşılaşmıyordum.
1775063069744.webp

Ben iOT LTSC kullanıyorum gayet memnunum. Tek eksi yönü (benim için) telefona fastboot ile rom atmaya çalıştığımda adb cihazı tanımıyor. Ne yaptıysam bu sorunu çözemedim. W10'da öyle bir sorun yoktu.
w10 iot ltsc kullanıyorum bende sıkıntı yok. senin belki driver yüklemen gerekiyor olabilir

yönetici yetkileri ile cmd açın
bunu yazın

wsreset -i

sonrasında restart atın
LTSC de bu komut genelde çalışmaz bu komut alt yapısı olan sistemlerde çalışıyor bir deneyin önce derim

w10 iot ltsc kullanıyorum bende sıkıntı yok. senin belki driver yüklemen gerekiyor olabilir
LTSC'nin değil, genel olarak W11'in problemi herhalde. Eski laptopumda w10 ltsc kurulu ve onda adb cihazı tanıyor. W10 geri geçesim var ama o kadar veriyi tekrardan kim aktarcak yav :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,662
Üyeler
191,142
Son üye
resp_1
Geri