marduk883
80+
- Reaksiyon skoru
- 103
Arz-Talep mevzusu, tüketici almazsa mecburen düşürecekler, bir vatan indirimine bakar piyasazor gibi artık o fiyatlar ama
Arz-Talep mevzusu, tüketici almazsa mecburen düşürecekler, bir vatan indirimine bakar piyasazor gibi artık o fiyatlar ama
bu model düzelteyim 47 bin altını görmedi 50 bin üstündeydi ortalama olarak3 ay öncesine kadar 40 liradan başlıyordu bu kartlar, 60 vermek deli işi, 30.000'e XFX 9070 XT White satıldı 1 ay önce
yok özellikle mlg'den dolayı değil mlg benim bildiğim gaming trio'nun görünümünün farklı olması. yani orta-üst bile sayılır bi kart. ne yaparlar ederler gaming trio'dan ucuza satmazlar benceArz-Talep mevzusu, tüketici almazsa mecburen düşürecekler, bir vatan indirimine bakar piyasa
Fabrikasyon O.C. mi MLG?yok özellikle mlg'den dolayı değil mlg benim bildiğim gaming trio'nun görünümünün farklı olması. yani orta-üst bile sayılır bi kart. ne yaparlar ederler gaming trio'dan ucuza satmazlar bence
şans işi bazen de acele etmek gerekSabreden derviş muradına ermiş, biraz durup piyasanın durulmasını beklemek kovalamak lazım, mutlaka şans oluyor. 130K'ya topladığım PC'yi sabrederek toplasaydım muhtemelen 105 civarına toplardım![]()
MLG anakart vatan'ın son indiriminde 11'i gördü, normalde 15 civarıydı, elbet düşecek piyasa, sabır lazımFabrikasyon O.C. mi MLG?
Güzel günlerde kullan inşallah hocamşans işi bazen de acele etmek gerek120 ye topladım sistem 170 bin üstü oldu mesela
oc olmayanını görmedim not:varmışMLG anakart vatan'ın son indiriminde 11'i gördü, normalde 15 civarıydı, elbet düşecek piyasa, sabır lazım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Güzel günlerde kullan inşallah hocam![]()
Soğutması iyi olan bir 5070Ti alıp, kendim OC yapmayı yeğlerim 62 lira vermektense. Eğer tüketici tarafında karşılığı yoksa, yarın bir gün satışı da zor oluyor. Örnek olarak S.T.A.L.K.E.R. 4070Ti Super bunu yaşadı, sarı sitede bir eleman var, 6 aydır satmaya çalışıyor hala satamadıoc olmayanını görmedim
* Beyaz kartlara 3-4 fazladan vermek gelecekteki potansiyel satış için mantıklı ama özel seriyi anca o serinin delisiysem alırım koleksiyon olsun diyeSoğutması iyi olan bir 5070Ti alıp, kendim OC yapmayı yeğlerim 62 lira vermektense. Eğer tüketici tarafında karşılığı yoksa, yarın bir gün satışı da zor oluyor. Örnek olarak S.T.A.L.K.E.R. 4070Ti Super bunu yaşadı, sarı sitede bir eleman var, 6 aydır satmaya çalışıyor hala satamadı![]()
e zaten ben de fabrikasyon oc'yi savunmadım ki aynı fikirdeyim. yalnız çok alakasız geldi ne alaka fabrikasyon ürün diye satamamak? piyasanın üstüne mi koydıSoğutması iyi olan bir 5070Ti alıp, kendim OC yapmayı yeğlerim 62 lira vermektense. Eğer tüketici tarafında karşılığı yoksa, yarın bir gün satışı da zor oluyor. Örnek olarak S.T.A.L.K.E.R. 4070Ti Super bunu yaşadı, sarı sitede bir eleman var, 6 aydır satmaya çalışıyor hala satamadı![]()
Ben amd ile kıyaslamıyorum yarı fiyata da olsa almam nvidia tarafında kıyaslayın ve şu an piyasaya bakın beyaz 5070ti ler bu fiyatta. 60k altına inmez3 ay öncesine kadar 40 liradan başlıyordu bu kartlar, 60 vermek deli işi, 30.000'e XFX 9070 XT White satıldı 1 ay önce
Fabrikasyon OC diye satamadı diye bir durum yok yanlış anlaşılma olmuş. Özel seri olmasına güvenerek piyasanın üstünde satmaya çalışıyordu, satamadı, OC muhabbetini ben meraktan açtım.e zaten ben de fabrikasyon oc'yi savunmadım ki aynı fikirdeyim. yalnız çok alakasız geldi ne alaka fabrikasyon ürün diye satamamak? piyasanın üstüne mi koydı
ne kadar üstüne koymuştu kiFabrikasyon OC diye satamadı diye bir durum yok yanlış anlaşılma olmuş. Özel seri olmasına güvenerek piyasanın üstünde satmaya çalışıyordu, satamadı, OC muhabbetini ben meraktan açtım.
İndirim kovalamak lazım, şuanda 40 civarına sıfır 5070Ti'lar alınabiliyor sarı siteden. Üreticiler sadece soğutucu üretiyor, alacağın performans aynı OC olmadığı süreceBen amd ile kıyaslamıyorum yarı fiyata da olsa almam nvidia tarafında kıyaslayın ve şu an piyasaya bakın beyaz 5070ti ler bu fiyatta. 60k altına inmez
ortalamanın 5 lira üstünene kadar üstüne koymuştu ki