RTX 5070 Ti AERO OC GV-N507TAERO OC-16GD GDDR7 16GB Ekran Kartı 🟢 62.999 TL 🟢

3 ay öncesine kadar 40 liradan başlıyordu bu kartlar, 60 vermek deli işi, 30.000'e XFX 9070 XT White satıldı 1 ay önce
bu model düzelteyim 47 bin altını görmedi 50 bin üstündeydi ortalama olarak

Arz-Talep mevzusu, tüketici almazsa mecburen düşürecekler, bir vatan indirimine bakar piyasa
yok özellikle mlg'den dolayı değil mlg benim bildiğim gaming trio'nun görünümünün farklı olması. yani orta-üst bile sayılır bi kart. ne yaparlar ederler gaming trio'dan ucuza satmazlar bence

yok özellikle mlg'den dolayı değil mlg benim bildiğim gaming trio'nun görünümünün farklı olması. yani orta-üst bile sayılır bi kart. ne yaparlar ederler gaming trio'dan ucuza satmazlar bence
Fabrikasyon O.C. mi MLG?

Sabreden derviş muradına ermiş, biraz durup piyasanın durulmasını beklemek kovalamak lazım, mutlaka şans oluyor. 130K'ya topladığım PC'yi sabrederek toplasaydım muhtemelen 105 civarına toplardım :)
şans işi bazen de acele etmek gerek :D 120 ye topladım sistem 170 bin üstü oldu mesela

MLG anakart vatan'ın son indiriminde 11'i gördü, normalde 15 civarıydı, elbet düşecek piyasa, sabır lazım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Güzel günlerde kullan inşallah hocam :D
oc olmayanını görmedim not:varmış

Ekler

• Ekran görüntüsü 2026-04-01 203908.webp
    Ekran görüntüsü 2026-04-01 203908.webp
    44 KB · Hit: 30
oc olmayanını görmedim
Soğutması iyi olan bir 5070Ti alıp, kendim OC yapmayı yeğlerim 62 lira vermektense. Eğer tüketici tarafında karşılığı yoksa, yarın bir gün satışı da zor oluyor. Örnek olarak S.T.A.L.K.E.R. 4070Ti Super bunu yaşadı, sarı sitede bir eleman var, 6 aydır satmaya çalışıyor hala satamadı :D

Soğutması iyi olan bir 5070Ti alıp, kendim OC yapmayı yeğlerim 62 lira vermektense. Eğer tüketici tarafında karşılığı yoksa, yarın bir gün satışı da zor oluyor. Örnek olarak S.T.A.L.K.E.R. 4070Ti Super bunu yaşadı, sarı sitede bir eleman var, 6 aydır satmaya çalışıyor hala satamadı :D
* Beyaz kartlara 3-4 fazladan vermek gelecekteki potansiyel satış için mantıklı ama özel seriyi anca o serinin delisiysem alırım koleksiyon olsun diye

e zaten ben de fabrikasyon oc'yi savunmadım ki aynı fikirdeyim. yalnız çok alakasız geldi ne alaka fabrikasyon ürün diye satamamak? piyasanın üstüne mi koydı

3 ay öncesine kadar 40 liradan başlıyordu bu kartlar, 60 vermek deli işi, 30.000'e XFX 9070 XT White satıldı 1 ay önce
Ben amd ile kıyaslamıyorum yarı fiyata da olsa almam nvidia tarafında kıyaslayın ve şu an piyasaya bakın beyaz 5070ti ler bu fiyatta. 60k altına inmez

e zaten ben de fabrikasyon oc'yi savunmadım ki aynı fikirdeyim. yalnız çok alakasız geldi ne alaka fabrikasyon ürün diye satamamak? piyasanın üstüne mi koydı
Fabrikasyon OC diye satamadı diye bir durum yok yanlış anlaşılma olmuş. Özel seri olmasına güvenerek piyasanın üstünde satmaya çalışıyordu, satamadı, OC muhabbetini ben meraktan açtım.

Fabrikasyon OC diye satamadı diye bir durum yok yanlış anlaşılma olmuş. Özel seri olmasına güvenerek piyasanın üstünde satmaya çalışıyordu, satamadı, OC muhabbetini ben meraktan açtım.
ne kadar üstüne koymuştu ki

Ben amd ile kıyaslamıyorum yarı fiyata da olsa almam nvidia tarafında kıyaslayın ve şu an piyasaya bakın beyaz 5070ti ler bu fiyatta. 60k altına inmez
İndirim kovalamak lazım, şuanda 40 civarına sıfır 5070Ti'lar alınabiliyor sarı siteden. Üreticiler sadece soğutucu üretiyor, alacağın performans aynı OC olmadığı sürece

ne kadar üstüne koymuştu ki
ortalamanın 5 lira üstüne

Geri