ANtiQ08
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 1,862
Gaming x modeline atıyor eagle modeline atıyor bu gözükmüyordu o iki model 16 faz
gemini a attıgınız modellerle karşılaştırdım gemini sakın yapma diyo
kral adamlar matematik yapmayı sevmediği için toplama işlemini siz yapın demiyorlar 8 faz işlemciyi besler+2 işlemci entegre grafik birimini diğer+2 extra pcie slotları zartu zurtu besliyor toplam 12 faz var ama işlemciyi besliyecek faz sayısı 8 +4 ün amacı başkagemini a attıgınız modellerle karşılaştırdım gemini sakın yapma diyo
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
8+2+2 12 işte
En az 2 tablonun üst sıralarıdaki 10 bin lira altı modeller'den birini al hacı
Gemini niye yapma diyor anakart 8 fazgemini a attıgınız modellerle karşılaştırdım gemini sakın yapma diyo
8+2+2 12 işte
Gemini niye yapma diyor anakart 8 faz
B650 eagle modelinde bile 12 faz vrm var ki o 7-8k bandında geziyor
Chatgpt adamla bir anakart rehberi hazırlamak farz oldu ya bugün boş vaktim olursa yapıcam şöyle boş modellere 10k verip paranızı kaptırmayın yazıktır yeminle
Peki max 8.500 tl ye ne alınır? iade ediyim kartı tamamda bu Gigabyte x870 den avantajlı olucak ne var 8500 e? Attıgınız anakartların vrm yapısı da 8+2+2 gözüküyo
Benim bütçemde sıkıntı 9 binin üstüne çıkamıyorum hatta 8-8.5 arası max verebileceğim böyle düşünGemini niye yapma diyor anakart 8 faz
B650 eagle modelinde bile 12 faz vrm var ki o 7-8k bandında geziyor
Chatgpt adamla bir anakart rehberi hazırlamak farz oldu ya bugün boş vaktim olursa yapıcam şöyle boş modellere 10k verip paranızı kaptırmayın yazıktır yeminle
Güncel chipset olması stabilite ve bios güncellemelerinin düzenli gelmesi açısından bence önemli, o nedenle B650 ve X670 chipset'li kartları boşver. 10.000 TL altına düzgün bir X870 bulunabileceğini de sanmıyorum, mutlaka bir handikapı vardır gerek vrm yapısı, gerek bant genişlikleri olarak. Marka olarak ise, AM5 soketlerde şu ana kadar Asrock, Msi ve ASUS öne çıkıyor.Peki max 8.500 tl ye ne alınır? iade ediyim kartı tamamda bu Gigabyte x870 den avantajlı olucak ne var 8500 e? Attıgınız anakartların vrm yapısı da 8+2+2 gözüküyo
Hocam arkadaşların attığı fps test normal bir test değil. Adamlar 1080p üzerinden 4090 çalıştırıyor. Anakart doğru kullanımda FPS'i bu kadar etkileyen bir şey değil. Bu fiyata X870 chipset gayet iyi. Sadece Cashback hemen yatmıyor eksisi bu. 7800X3D gibi bir işlemciyi rahatlıkla besleyecek iyi bir anakart almışsın. Güle güle kullan.Peki max 8.500 tl ye ne alınır? iade ediyim kartı tamamda bu Gigabyte x870 den avantajlı olucak ne var 8500 e? Attıgınız anakartların vrm yapısı da 8+2+2 gözüküyo
Benim bütçemde sıkıntı 9 binin üstüne çıkamıyorum hatta 8-8.5 arası max verebileceğim böyle düşün
8 faz anakarta 10k para verilmez enayilik derim biraz altına 12 faz b850 Gaming x var 8.5k lara 12faz b650a pro varken 8 faz anakarta o paralar çokHocam arkadaşların attığı fps test normal bir test değil. Adamlar 1080p üzerinden 4090 çalıştırıyor. Anakart doğru kullanımda FPS'i bu kadar etkileyen bir şey değil. Bu fiyata X870 chipset gayet iyi. Sadece Cashback hemen yatmıyor eksisi bu. 7800X3D gibi bir işlemciyi rahatlıkla besleyecek iyi bir anakart almışsın. Güle güle kullan.
Teşekkürler ama diğer arkadaşlar bilgili gibi duruyor ve iade et diyor içime öküz oturdu bilmiyorumHocam arkadaşların attığı fps test normal bir test değil. Adamlar 1080p üzerinden 4090 çalıştırıyor. Anakart doğru kullanımda FPS'i bu kadar etkileyen bir şey değil. Bu fiyata X870 chipset gayet iyi. Sadece Cashback hemen yatmıyor eksisi bu. 7800X3D gibi bir işlemciyi rahatlıkla besleyecek iyi bir anakart almışsın. Güle güle kullan.
Adam sadece oyun oynuyacak Gaming x modeline bütçesi çıkıyorsa alsın çıkmıyorsa Msi b650 a pro işini görür Gaming plus ta b650-b850 tek farkı g5 zorunlu değil revize edilmiş b650 den başka bir şey değiller b850 olsa daha güzel olur ama bütçe darsa b650 ler hala uygunken çekilmeliGüncel chipset olması stabilite ve bios güncellemelerinin düzenli gelmesi açısından bence önemli, o nedenle B650 ve X670 chipset'li kartları boşver. 10.000 TL altına düzgün bir X870 bulunabileceğini de sanmıyorum, mutlaka bir handikapı vardır gerek vrm yapısı, gerek bant genişlikleri olarak. Marka olarak ise, AM5 soketlerde şu ana kadar Asrock, Msi ve ASUS öne çıkıyor.
Bak bu lavuk tüm B850'leri test etmiş videoda ;
İade edip etmemek senin elinde 8 faz anakartlar x3d leri besler zaten ama upgrade potansiyelin biticek komple am6 beklediğin şekilde performans sıçraması ile gelmezse upgrade yapamayacaksın ve 8 faz anakarta ki bu project zero felan değil gigabyte giriş seviye ürünü Tuf felan olsa yine amenna diyeceğim görüntüsü güzel siyah anakart hem üst segment değil hem 8 faz 10k verilmez 8 faz anakart alıcam diyorsan daha ucuza b650 eagle al 12 faz oTeşekkürler ama diğer arkadaşlar bilgili gibi duruyor ve iade et diyor içime öküz oturdu bilmiyorum