dostum gaming gecesini bekle bence bak 7800x3d li bu sistem 58 k ya satıldı muazzam sistemdi 9060 xt 16 gb da 5060 ti dan geri kalır yanı yok hemen hemen aynı performansı veriyor dlss i işin içine katmassak 2 haftadır geliyor bu hafta da gelir diye düşünüyorum 7800 x3d 7500 f den çok ama çok daha iyi bir işlemci
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
illaki bunun gibi sistemler olur 55 k cok güzel bütçe kaçmaz bu gitse başkası gelir ki bu sistem gaming gecesi 50 bile düşebilir yada cok az daha ekleyip attığım gibi sistem de gelebilir
anakrtın ne olduğu belli değil ss de. ram hem çok iyi değil hem de ddr5 de 8gb kullanmanın anlamı yok. ekran kartı da 16gb lık model ama en kötüsü. psu da iyi değil
AMD Ryzen 5 7500F, RTX 5060 Ti 16GB, 16GB DDR5 RAM ve 1TB NVMe SSD ile donatılan bu sistem; 1080p ve 1440p oyunlarda yüksek FPS, hızlı yükleme süreleri ve güçlü grafik performansı ile akıcı ve dengeli bir oyuncu deneyimi sunar.
anakrtın ne olduğu belli değil ss de. ram hem çok iyi değil hem de ddr5 de 8gb kullanmanın anlamı yok. ekran kartı da 16gb lık model ama en kötüsü. psu da iyi değil
AMD Ryzen 5 7500F, RTX 5060 Ti 16GB, 16GB DDR5 RAM ve 1TB NVMe SSD ile donatılan bu sistem; 1080p ve 1440p oyunlarda yüksek FPS, hızlı yükleme süreleri ve güçlü grafik performansı ile akıcı ve dengeli bir oyuncu deneyimi sunar.
www.gamegaraj.com
Bu sistem nasıl sizce?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Hoca
hocam gaming gecesi sistemlerinden önerdiğiniz var mı?
Bugün bu işi bitirmek istiyorum artık.
zaten 500gb ile 1tb ssd ler arasında 3k fark oluyo normal o. maalesef diğer seçeneklerin ramleri çöp. dersen ssd yi 500gb lık nv3 yap az bi fark ver o daha iyi. 2. m2 slotuna 1tb ssd ayrı al tak bütçeni böyle değerlendirmen daha mantıklı olur
zaten 500gb ile 1tb ssd ler arasında 3k fark oluyo normal o. maalesef diğer seçeneklerin ramleri çöp. dersen ssd yi 500gb lık nv3 yap az bi fark ver o daha iyi. 2. m2 slotuna 1tb ssd ayrı al tak bütçeni böyle değerlendirmen daha mantıklı olur