🔥İndirim Samsung Odyssey G6 OLED LS27DG602SUXUF 27 inç 360Hz 0.03ms Outlet 21.099,05 TL

Siz ürün sahibimisiniz diyo her allahım😅🤣🤣🤣🤣 daha ürün açıklamasını okumamış. Iq süde anlamaya yetmemiş adamı ürün sahibi sanmış. Keşke şu salaklar atamın resmini kullanmasa
ya hayatımda gördüğüm en boş adamsın yakup tv gibide video çekiyorsan at izliyek

Hocam bu ferrari ise o golf olur anca hiç alakaları yok. Ürün fiyat muhteşem ama çok riskli satıcı soru cevap kısmında sadece ambalaj hasarlı yazmış ama hikaye. Bana göre bunlar sergilenmiş ürünler bile değil farklı bir muhabbet var bu kadar çok ürün birden fazla satıcıya böyle düşmez
Alakası yok aynı paneli kullanıyorlar. Farklar cok az. Yenileme hızı, 50nit parlaklık, peak 1000 modu ve malzeme kalitesinden kırpılmış. Sırf bu farklar için arada çok fark demek sacma. İkisini aynı parlaklığa ayarla arada görüntü farkı görmeyeceğine eminim. Sonsuz kontrast oranı, mürekkep siyahı, kaplama, tepki süresi, görüş acısı, homojenlik, renk kapsamı BİREBİR aynı. Biraz daha parlak olması, pivot desteği gibi ekstra özelliklerden bahsediyoruz çoğu kişinin umursamayacağı şeyler. Alırsın 1000 TL ye bir stand pivot sorunu kalkar. Herkes full parlaklıkta kullanmıyor. G50SF alıp geçin aksiyon aramayın. @Gpularçokpahalı

Son düzenleme:
Uygunsuz davranış
ya hayatımda gördüğüm en boş adamsın yakup tv gibide video çekiyorsan at izliyek
Ver instanı atayım. Sabahtan beri boş boş internette indirim bakıp 30 tane konu açmışsın bi tane düzgün ürün yok. Ya gitmiş ürünün görseline bakmadan paylaşmış ya açıklamayı okumadan teşhir ürün paylaşmış. Ya gitmiş 30k olması gereken telefonu 40k ya düşmüş diye paylaşmış🤣engelli mengellisin ama hırslısın milletin dalga geçmesine rağmen halen daha vazgeçmiyosun

Ver instanı atayım. Sabahtan beri boş boş internette indirim bakıp 30 tane konu açmışsın bi tane düzgün ürün yok. Ya gitmiş ürünün görseline bakmadan paylaşmış ya açıklamayı okumadan teşhir ürün paylaşmış. Ya gitmiş 30k olması gereken telefonu 40k ya düşmüş diye paylaşmış🤣engelli mengellisin ama hırslısın milletin dalga geçmesine rağmen halen daha vazgeçmiyosun
yaw teşhir ürün paylaşmam sıkıntı lımı düzgün konuş engelli deme insanlara ilk önce

yaw teşhir ürün paylaşmam sıkıntı lımı düzgün konuş engelli deme insanlara ilk önce
Açıklamayı okumadan paylaşıyosun. Bende teşhir ürün paylaştım ama başlığa teşhir diye yazdım. Sen bir değil iki değil sazan gibi konu açmışsın habire. Ya bi de cahil olduğunu kabullenmiyorsunda. Sadece kendini rezil ediyosun. Hangi ürünün alınır fiyatı ne veya iki ürün arasından hangisini alınır bilmiyorsun. Boş bulundum bir kaçını okudum. Resmen insanlara ben 45k ya ferrari alacağıma 40k ya tofaş alırım gibisibden tavsiyeler vermişsin.

Açıklamayı okumadan paylaşıyosun. Bende teşhir ürün paylaştım ama başlığa teşhir diye yazdım. Sen bir değil iki değil sazan gibi konu açmışsın habire. Ya bi de cahil olduğunu kabullenmiyorsunda. Sadece kendini rezil ediyosun. Hangi ürünün alınır fiyatı ne veya iki ürün arasından hangisini alınır bilmiyorsun. Boş bulundum bir kaçını okudum. Resmen insanlara ben 45k ya ferrari alacağıma 40k ya tofaş alırım gibisibden tavsiyeler vermişsin.
yaw ben cahilim şelal hoca gibi zekisin dimi sen celal hocanın yediği köfteler gibi şişmisin gazını benden mi cıkartıyorsun anlamadım zaten yazdım outlet diye

yaw ben cahilim şelal hoca gibi zekisin dimi sen celal hocanın yediği köfteler gibi şişmisin gazını benden mi cıkartıyorsun anlamadım zaten yazdım outlet diye
Evet şelal hoca gibi zekiyim😅 forum ne günlere kaldı yahu. Teknolojiden anlayan kim varsa banladılar ortam 0 bilgiyle tavsiye veren çoluk çocuğa kaldı. O batıyor anla sende

• Beğen
Reaksiyonlar: dlep
Evet şelal hoca gibi zekiyim😅 forum ne günlere kaldı yahu. Teknolojiden anlayan kim varsa banladılar ortam 0 bilgiyle tavsiye veren çoluk çocuğa kaldı. O batıyor anla sende
kendini nasıl avutuyorsun celal hocanın göbeği olmasın sen bir de zekiyimsin diyorsun forumdan şikayetin varsa git birde düzgün konuş cocuk dolmış forum

Emperor gördüm mü kaçacaksınız öğrenin artık bunu :D

çerçeveleri çok kalınmış ya.
Çerçeve kalın değil aslında, görüntü belli aralıklarla sağa sola oynuyor oled yanığını engellemek için, o siyahlıklar onun payı.

ben daha önce resmi satıcıdan almıştım g6 hiç bir sıkıntı çekmedim ve 1 yıl garatnisi vardı panel değişendi 21k ya almıştım.240hz versiyonunu. sıfır gibi geldi ürün anlamadım. bence alın zaten 2 yıl garantisi var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,203,220
Üyeler
191,494
Son üye
Neroi
Geri