🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

Bunun 64lüğü geldi 111 liraya bu yine durdu baya, 64lüğü yediler.
he o bana lazım diye ben aldım onu :kekw:

Kamera sistemi kuruyorum sd kartlar hep cok pahalı depoya düşenlerden 3-4 tane daha alır başka almam

• Muhteşem
Reaksiyonlar: Aydi
he o bana lazım diye ben aldım onu :kekw:

Kamera sistemi kuruyorum sd kartlar hep cok pahalı depoya düşenlerden 3-4 tane daha alır başka almam
Hayırlı olsun kral, öyle bir mahcup yazmışsın ki bir daha almam falan diye kendimi sanki azarlamış gibi hissettim :D
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

1775169873366.webp

Hayırlı olsun kral, öyle bir mahcup yazmışsın ki bir daha almam falan diye kendimi sanki azarlamış gibi hissettim :D
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle
yok ya ihtiyaç dışı almayım diye dedim. Ama bazen şey de geliyor modem, powerline adaptor vs 62tlye 30tlye ne bileyim 100 TL'ye onlar mesela bildirim geliyor bana enn fazla 40 sn vardır. Ya siz nası bulup alıyosunuz arkadaş ödeme sayfasında kaç kere attı. Bugün macmini aldım16/256 mesela ödeme yöntemini değiştireyim diye sayfada bekledim iptal ettim ödeme yöntemini secerken gitti. :D Arkadaş geleceğini biliyoken bile alamadım

Günaydın cümleten. İndirimlerin Amazon çalışanlarına nasip olmadığı bir gün diliyorum herkese

Dün razer günüydü resmen. Bu arada blackshark ve viper her gün ekleniyor ve hep aynı fiyat

Geceden beri bekliyor alın yoksa dayanamıcam

Geceden beri bekliyor alın yoksa dayanamıcam
çift basma sorunu var dayan bence

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,492
Üyeler
193,061
Son üye
Rubarelitas