En Ucuz Sistemi Bulmak İçin App Geliştirdim: enucuzsistem.com

Hepsiburada ve Trendyol sistemlerini ekledim hocam biraz zor oldu küçük kusurlarıyla çalışıyor
Elinize sağlık hocam. Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana. Başarılarınızın devamını dilerim.

Teşekkürler hocam taleplere göre şekillendirmeye çalışıyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam kullanıcı ne derse o :ROFLMAO:
Hocam bir de fırsat sistemler gibi bir bölüm yapabilirsiniz . indirime girenler oraya düşer

güzel olmuş hocam . giderek iyi oluyor site
Sağ olun hocam genelde en iyi fikirler feedbacklerden geliyor o yüzden olabildigince fikir almaya çalışıyorum

gerçekten eline emeğine sağlık
harika olmuş
reklam da alırsan emeğinin karşılığını alırsın

gerçekten eline emeğine sağlık
harika olmuş
reklam da alırsan emeğinin karşılığını alırsın
Değerli yorumunuz için teşekkürler hocam sağ olsun GamingGenTR projeme destek oldu 😄

ufak bi öneri, diğerlerinden de destek alabilirsin bence bu yüzden birinin fazla desteğinin olması diğerlerinin sana reklam desteği yapmasının önünü kapatır.

ama tabi sen daha iyisini bilirsin böyle bir siteyi yaptıysan zaten işini biliyosundur.

İnşallah hocam ama kısa vadede zor zaten malum fiyat takip siteleri fena olmasa da indeksliyorlar, ayırt edici bir iki özellik bulabilirsem neden olmasın
bence laptop için oyun için en iyi olanları fiyat fiyat listeleyebilen bir şey olabilir

bence laptop için oyun için en iyi olanları fiyat fiyat listeleyebilen bir şey olabilir
Laptop ürünlerini aslında hazır sistemden sonra eklemeyi planlıyordum ama biraz bakınca 3 temel sorun ertelememe sebep oldu. Bunların başında pazaryerlerinde ürün detaylarının eksik ya da hatalı girilmesi geliyor. Mesela 4060 olan 2 laptop var bunların kaç watt’lık GPU kullandığını otomatik şekilde bulamıyorum çünkü güvenilir ve tüm ürünleri kapsayan bir kaynak yok.

İkincisi, bu laptopları termal performanslarını bilmeden sağlıklı bir sıralamaya sokamıyorum. Elbette ürünleri scrape edip listelerim, eksik bilgileri çapraz kontrolle doldurabilirim diye düşünüyorum ama orada da şöyle bir sorun çıkıyor: A mağazası ile B mağazası aynı ürünün çok küçük bir model farkıyla olan versiyonunu getiriyor ve çoğu zaman o ince farkı belirten model kodu bulunmuyor. Bu da ürünleri doğru şekilde gruplamamı engelliyor.

Bunlar kesinlikle çözülmez sorunlar değil elbette ama bu işi tam zamanlı yapan sitelerde bile hatalar olduğunu görünce çok da basit olmadığını anladım. Bir gün ekleyeceğim ama yakın vadede olmayacak. Şu an siteyi sürekli yatay şekilde genişletiyorum, scraper sayısı 100’ü geçti. Bunları maintain etmek ve geliştirmeye odaklanacağım. Önce elimdeki, insanların en çok kullandığı ana feature’ı mükemmel hale getirmeye çalışacağım. Sonrasında nereye evrileceğine göre bir yol haritası çizerim.

hazır sistem arayanlara bu siteyi öneriyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,422
Üyeler
193,030
Son üye
Mefetty
Geri