1-1.5K Bütçeye Kablosuz Kulaklık Önerisi Lazım.

TheCC

80+
Reaksiyon skoru
51
Bütçe
1250
Merhaba, bütçem tercihen 1K civarı fakat 1.5K'ya çıkabilirim.Kablosuz (dongle ile) kulaküstü veya kulak içi olabilir (Kulakiçinde kablosuz oluyor mu bilmiyorum telefon kulaklıklarında gecikme oluyor).Ağır olmasın istiyorum.Mikrofonu ve ses kalitesi ortalama olan bi kulaklık arıyorum.Marka takıntım yok kullanmış olan varsa ve cidden iyise her markayı kullanırım.

Merhaba, bütçem tercihen 1K civarı fakat 1.5K'ya çıkabilirim.Kablosuz (dongle ile) kulaküstü veya kulak içi olabilir (Kulakiçinde kablosuz oluyor mu bilmiyorum telefon kulaklıklarında gecikme oluyor).Ağır olmasın istiyorum.Mikrofonu ve ses kalitesi ortalama olan bi kulaklık arıyorum.Marka takıntım yok kullanmış olan varsa ve cidden iyise her markayı kullanırım.
kulak içi varda bluetooth ile baglanıyor dongle li bir kulak içi bulamazsın

gecikme olmuyorsa olur hocam
çok gecikme yok ama fps içinde çok önerilmez bu fiyat bandına kablosuz veya kulak içi ama e sporcu degilsin sonuçta küçük bir gecikme olur fps oyunlarında eger fps oyunları oynuyorsan kablolu alman daha iyi olur veya bütçeyi biraz artırıp kablolu kablosuz 2.4ghz dongle li ve bluetooth lu alabilirsin

Geri