Maviejderya
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 95
Resim yükleyemedim. Detaylar word card uygulamasında
Tam olarak nerede ? Aramaya Windows yazdım bişey çıkmadıResim yükleyemedim. Detaylar word card uygulamasında
Tek tek baktım böyle bir kampanya bulamadım kişiye özel olabilirTam olarak nerede ? Aramaya Windows yazdım bişey çıkmadı
gamepassde geçiyor denendiNe alabiliyoruz windowsta anlamadim Microsoft Store'dan oyun fln alınca geçer mi veya gamepass
Mastercard demişlerdi buna, elinde daha önce hiç denk gelmediğim Mastercard Word kart varsa oluyordur.Tam olarak nerede ? Aramaya Windows yazdım bişey çıkmadı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Tek tek baktım böyle bir kampanya bulamadım kişiye özel olabilir
Geçerli olması lazım mantıken.Xbox pc mağazasında geçiyor mu acaba
Başlığa mastercard ibaresi de eklenmeli bence bende VİSA var dünden beridir aradım bulamadım
Önceki konu steam epicti bende iki tane kampanya çıktı. Steam için olanı 300 tl apple microsoft olan için de 300 tl olarak 2 ayrı kampanya oldudetaylarını burada öğrenebilirsiniz daha önce açıldı konuYAPIKREDİ BABA KAMPANYAYI YENİLEDİ!!!!
Sadece mastercard olan kartlarda geçerli. World mobilden katılım sağlanıyor. Banka, kredi kartı veya mastercard'a bağlı sanal kartınızla yararlanabilirsiniz.
![]()
- talhabkr
- Cevaplar: 74
- Forum: Sıcak Fırsatlar
bu 2 kampanya 6 aydır sürekli devam ediyor hatta 3 kampanya ancak çoğu kişide 3. kampanya çıkmıyor ismini yanlış hatırlamıyorsam video plartform ödemesi vs. bişeydiGeçerli olması lazım mantıken.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Önceki konu steam epicti bende iki tane kampanya çıktı. Steam için olanı 300 tl apple microsoft olan için de 300 tl olarak 2 ayrı kampanya oldu