🔥İndirim ENERMAX revolution III white 850W 80+ Gold güç kaynağı 5214 TL

Kanka psu tier listte daha fazla test yapılması lazım bir kaç teste göre ve üretici değerlerine göre rank verdik yazıyor 2 modelde aynı bir şey fark etmiyor
Yani tabii ki test yapılması lazımda kötü olduğunu düşünmüyorum ben. En fazla biraz sesli denebilir veya sessiz denebilir. Kronik dediğimiz şey 1 2 testte ortaya çıkması zor. Uzun süreli kullanım lazım.

Yani tabii ki test yapılması lazımda kötü olduğunu düşünmüyorum ben. En fazla biraz sesli denebilir veya sessiz denebilir. Kronik dediğimiz şey 1 2 testte ortaya çıkması zor. Uzun süreli kullanım lazım.
Üreticisi Sanr değil direkt b+ diyemem farklı bir şirket üretiyor biraz araştırmak lazım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Birde markanın kendi ürününde hangi segmentte geliyor ona bakmak lazım B tier sa zaten max b+ olur onun içinde detaylı test vs lazım

Ya alın geçin ne uğraşıyorsunuz. 2 yıl garantili ürün. Ben geçen sene 1.350 watt olanını aldım kullandım taş gibi ürün Yani herhangi bir sıkıntısı olmadı. Fiyat da iyi e rengi de beyaz daha ne olsun

Ya alın geçin ne uğraşıyorsunuz. 2 yıl garantili ürün. Ben geçen sene 1.350 watt olanını aldım kullandım taş gibi ürün Yani herhangi bir sıkıntısı olmadı. Fiyat da iyi e rengi de beyaz daha ne olsun
Evet özellikle beyaz PSU arayanlar için bence ilaç gibi. Zaten noname bi marka değil yakında testleride gelir. Ama testler geldikten sonra satış oldukça malum fiyat arttırıyo firmalar aynı şey olacak ve ürün 7k bandına çıkar diye düşünüyorum

Bende 1200 olanı var fanı arada ses yapıyor yaza doğru garantiye yollayacağım.

Bende 1200 olanı var fanı arada ses yapıyor yaza doğru garantiye yollayacağım.
Platimax II mi var

Evet özellikle beyaz PSU arayanlar için bence ilaç gibi. Zaten noname bi marka değil yakında testleride gelir. Ama testler geldikten sonra satış oldukça malum fiyat arttırıyo firmalar aynı şey olacak ve ürün 7k bandına çıkar diye düşünüyorum
1200 W olanın beyazı 8.5k felan ben onu düşünüyorum A- tier oda güzel klasik fandan kısıp genel kaliteyi güzel tuttukları modellerden

Platimax II mi var

1200 W olanın beyazı 8.5k felan ben onu düşünüyorum A- tier oda güzel klasik fandan kısıp genel kaliteyi güzel tuttukları modellerden
revulation dfx var fan sorunu çözülmüş olan seriden ama yinede sorun yaşadım

Ben kullanırken fanı 10 saniye çalışıp geri kapanıyordu.
o 10 saniyelik çalışmada kapı gıcırdaması gibi ses geliyor bende

revulation dfx var fan sorunu çözülmüş olan seriden ama yinede sorun yaşadım

o 10 saniyelik çalışmada kapı gıcırdaması gibi ses geliyor bende
%50 üstü yüklenince sorun çıkıyor diye biliyorum ama 4080s veya 5070ti takıcam çok zorlıcam birde sistemi

%50 üstü yüklenince sorun çıkıyor diye biliyorum ama 4080s veya 5070ti takıcam çok zorlıcam birde sistemi
4080 de 5070 ti da gıdıklar anca 1200W PSU yu. İkisi de çok güç tüketen kartlar değiller.

Bence garantisi çok az, 1st bile 10 yıl veriyor. Minimum 7 yıl garanti vermedikleri PSU'yu ben almam.

Japon kapasitöre 2 yıl nedir şaka gibi.

Bence garantisi çok az, 1st bile 10 yıl veriyor. Minimum 7 yıl garanti vermedikleri PSU'yu ben almam.

Japon kapasitöre 2 yıl nedir şaka gibi.
Diğerlerininde 2 yıl garantisi. Oraya 363737 yıl yazınca her zaman işlemiyor o. Türkiye şartlarında resmi garanti 2 yıldır. Yoksa Enermax'da diğerleri gibi 2'den fazla veriyor ama yurtdışında.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,003
Üyeler
192,854
Son üye
Smhtyl
Geri