mertxan
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 281
Valla çözemedim sepete ekledim daha ilerisi yok saniyede bittiOnu ben de bilmiyorum, millet dediğin de azınlık bir grup alıyor belirttiğim fiyat avantajı olan ürünleri.
Valla çözemedim sepete ekledim daha ilerisi yok saniyede bittiOnu ben de bilmiyorum, millet dediğin de azınlık bir grup alıyor belirttiğim fiyat avantajı olan ürünleri.
ben geçen kabul edilebilir - metalda hafif kararma yazan x870e edge aldım jelatini üzerinde sıfırdan farksız geldi. seninkinin üzerinde toz bile yoktur muhtemelen rahat ol.Valla üründe Yeni gibi - Mükemmel yazmasa almazdım perşembe teslim gözüküyor yazarım sonucu buraya![]()
elle alınması imkansız mıydı52 ye iphone 17 geldi geldiği gibi uçtu. Gördüğü en düşük fiyat
yazılımla bile zorelle alınması imkansız mıydı
apple ürünü almak çok zor ip 17 almak en en zoru bence botu olanlar dahi alamamış olabilir zaten ilk günde apple tarafı ilk bitmiştielle alınması imkansız mıydı
Hayatsız olmak gerek.Valla çözemedim sepete ekledim daha ilerisi yok saniyede bitti
odağın sadece iphone almaksa o zaman daha kolay.yazılımla bile zor
3-5 ürün eklersen evet doğru. Ama ben 200 ürün ekledim mesela 40-50sn sürüyoodağın sadece iphone almaksa o zaman daha kolay.
proxy kullanıyor musun hocam 200 ürünle tek ip nasıl dayanıyor proxy kullansan bile bayağı veri tüketir3-5 ürün eklersen evet doğru. Ama ben 200 ürün ekledim mesela 40-50sn sürüyo
hangi programla yaptınız botu3-5 ürün eklersen evet doğru. Ama ben 200 ürün ekledim mesela 40-50sn sürüyo
proxy yok bizde el emeği göz nuruproxy kullanıyor musun hocam 200 ürünle tek ip nasıl dayanıyor proxy kullansan bile bayağı veri tüketir
hangi programla yaptınız botu
Hocam bot mot burada konuşmak yasak bu arada bilgilendirmek amaclı söylüyorum sadece.proxy kullanıyor musun hocam 200 ürünle tek ip nasıl dayanıyor proxy kullansan bile bayağı veri tüketir
Localde bir şey olmuyorproxy kullanıyor musun hocam 200 ürünle tek ip nasıl dayanıyor proxy kullansan bile bayağı veri tüketir