Hicks_Vicks
80+
- Reaksiyon skoru
- 8
Allah’tan korkun be… Diğer forumda Samsung ve LG dışında TV öven herkesi banlattınız, herkese saldırdınız. Yalan iftiralarla, sahte hesaplarla manipülasyonlar yaptınız. Forumda kendi sahte hesaplarınız dışında insan bırakmadınız; tavsiye alacaklar bile girmiyor oraya.Sayın arkadaşlar TCl fanboylarından öneri alırken çok dikkat edin başka forumlarda barınamadıkları için buraya gelmişler. Benzer manipülasyonlar ile TCl ve markalarını önererek insanlara bunları aldırmaya çalışıyorlar ve aynı kişi tarafından yazılıyormuş izlenimi oluşturuyorlar.
Öncelikle next ktcden alıp Türkiyede montaj yapan bir firma değil. Kendi üretemedikleri ürünleri başka firmalardan alıyorlar doğal olarak. Türkiye'de panel aydınlatma sistemi mi üretiliyor da adamlar ktcden alıyor.
Üretim hattınız burdan izleyebilirsiniz.
Yazdığınız bir hatayı düzelteyim next panelini ktcden almıyor arka aydınlatma sistemini ktcden alıyor bunu da 576 bölgenin kontrol edilebildiği bir arka panel ve bunu kontrol eden kart ile sağlıyor. Siz isterseniz bu 576 bölgeden 2000 nit bir parlaklık ta alabilirsiniz 800 nit de. 576 bu ışıkların kontrol hassasiyetini gösteren bir sayı. Ktcnin sitesinde görülen o ki değişik konfigürasyonlarda arka panel aydınlatma ve diming Zone sayıları ile arka aydınlatma sistemi temin edebilirsiniz 2000 nitte 576 Zone olur şunda bu zone olur diye asla belirtmiyor firma değişik konfigürasyonları gösteriyor altında da belirtiyor asıl bilgileri üreticiden alabilirsiniz diye.yoksa adamlar 480 nitlik bir aydınlatmaya 576 diming Zone koyup TV üretemezlerdi zaten illaha 2000 nit olurdu bu TV.
Tüketim verileri panel aydınlatma sistemine giden elektrik ile alakalı bir durum bunun diming Zone ile bir alakası yok.
Panelini de öve öve bitiremediğiniz TCL den alıyor. Ve hakkını vermek lazım güzel bir panel. Kullanılan hva panelin üreticisi Ktc değil. Yani sizin baktığınız Ktc sayfasındaki hiç bir TV bu TV değil.
Next uzun zamandır elektronik üreten ve bu konuda tecrübeli bir firma. Ayrıca müşteri memnuniyeti ile de anılan bir firma. Ben nerede üretim yaptığını bildiğim teknik desteği daha iyi bir firmadan almayı tercih ediyorum tvmi siz Çin'in neresinde üretildiği bilinmeyen bir firmadan alabilirsiniz o sizin tercihiniz.
576 Zone o fiyata satılmaz diyorsunuz da o zaman Samsung 18 zoneu 60 bine satarken TCl 180 zonu nasıl o paraya satıyor TCl enayi mi o zaman.
Şimdi ekmeğiniz kesilince yalanlarınızı bu foruma taşıdınız. Sizde Allah korkusu yok ki… para için her şekle girersiniz. Yazık.