Eski Sevgiliye Doğum Günü Mesajı Atılır Mı?

Techno08

80+ Gold
Reaksiyon skoru
11,062
Arkadaşlar eski sevgilimin doğum günü var sadece doğum günün kutlu olsun diye yazmayı düşündüm ama karar da veremedim açıkçası ayrıldığımız 2 seneyi geçmiştir çok iyi de ayrılmadık ilk başta ama sonradan orta yolu bulduk biraz uzun bir konu detayına girmeyeyim, sizce atsam yanlış falan anlar mı fikrinizi merak ediyorum.

Onu unutamamışsınız atıp atmamak size kalmış. Atarsanız gider arkadaşlarına yazar, sizin başka mesaj yazıp yazmayacağınızı beklerler.

Onu unutamamışsınız atıp atmamak size kalmış. Atarsanız gider arkadaşlarına yazar, sizin başka mesaj yazıp yazmayacağınızı beklerler.

Unutamamak değil ben genel olarak kimseyle küs kalamıyorum kendisine bir şey hissetsem doğum gününü beklemem, ama yanlış anlaşılır mı diye merak etmiştim ama anlaşılabilir demek istediniz sanırım

Unutamamak değil ben genel olarak kimseyle küs kalamıyorum kendisine bir şey hissetsem doğum gününü beklemem, ama yanlış anlaşılır mı diye merak etmiştim ama anlaşılabilir demek istediniz sanırım
Evet ne yazık ki yanlış anlaşılır hele ki 2 yılda hiç mesajlaşmamışsanız... En iyisi kendi yolunuza bakın ama tabii yine siz bilirsiniz.

atılmaz

Atılmaz

Exten next olmaz hocam.
Çok defa denedim ama işin sonu aynı bitiyor. Sizi üzmek istemem ama bir kere ayrılık konusu geçtiyse ceketinizi alıp kapıyı kapatmalısınız bir daha açmamak üzere.

Evet ne yazık ki yanlış anlaşılır hele ki 2 yılda hiç mesajlaşmamışsanız... En iyisi kendi yolunuza bakın ama tabii yine siz bilirsiniz.

Çok bir iletişim olmadı hocam açıkçası elbette, ilk ayrılık zamanlarını zor atlatmıştım o zamanlarda biraz konuşmuştuk ama sonradan anlaştık kendi yolumuza baktık kötü dönemindeydi hak verdim. Yanlış anlayacaksa evet kutlamamak en iyisi sanırım

Çok bir iletişim olmadı hocam açıkçası elbette, ilk ayrılık zamanlarını zor atlatmıştım o zamanlarda biraz konuşmuştuk ama sonradan anlaştık kendi yolumuza baktık kötü dönemindeydi hak verdim. Yanlış anlayacaksa evet kutlamamak en iyisi sanırım
Bak sana bir şey diyeyim mi ?
Geçen sene sınav döneminde ayrıldık ama hala iletişimdeydik herkes gibi ve sen gibi o farklı diyordum. Doğum gününü kutladım ben hatta 1 ay sonra sabah erken saatlerde kutladı benimkini,
Eski sevgililer neden iletişimde olur ? ya geçmişe dair birşeyler bitmemiştir kapı aralanmak isteniyordur demi ? kısacası yks serüveninde küs ayrılmadık mezuniyet günü barışmıştık. sınav günüe 4 ay kala erkek arkadaşı olduğunu öğrendim. Evet biten bir ilişkiden sonra başka bir ilişkiye başlayabilirsin ama neden söyleme gereği duymadın ? neden uzun bir süre ( 11 ay ) konuşmaya devam ettik ?
Kısacası o gün içimde fırtınalar kopuyordu üstelik abimin nişan günüydü. O güne dair hatırladığım tek şey somurtkan bir şekilde kurbiye pasta yiyordum yavaşça.
Exten next olmaz. Önüne çok fazla kadın çıkacak ben ilişki tasiyesi vermekten nefret ediyorum. Özellikle redpill tayfadan. Daha önce bir forumda bir arkadaşa tavsiye verdim daha da tövbe ettim. Sen bilirsin canon event yani

Geri