allah seni kahretmesin akşam akşam beni yere yıktın ilk bende bu ameliyatlara bakarken bune --- diyordum ödüm kopmuştu her yerde ameliyatı nasıldır falan diyordum -bide benimki 4 5 yıllıktı demiştim önceki konuda- sözlüğe falan bakıyorum en son doktora gittim doktor direk ameliyat dedi bide kağıda bildiğin resmetmiş şöyle kesecez kapatcaz ben daha kemer takmadan adam emellerini söylemeye başlamıştı oturma vs geçtikten sonra benimde aklıma -len şimdi ameliyat olsam arkanın simetrisimi bozulcak sonra yamuk g--- demesinler diye ürperti gelmişti bana adam direk yarın gel tektikleri yapalım ameliyat ederiz seni dedi sanki hayvan kesiyor bende he dedim çıkmıştım sonra başka doktora gitmiştim fazla germe kendini daha yayılım olmadıysa *senin şimşek dediklerin

* olmaz dedi ,,allah var 5 yılda olsa olduğu yerde kalmış kas yapısındanmı nedir ,, bende ona fotoğrafları gösteriyordum adamın akademik olarak yaptığı ameliyatlarda kıl ameliyatı vardı arkanın tüm derisi kaldırmıştı o fotoğrafı görünce yatamamıştım doktorda yarılmıştı gösterdiğim fotoyu görünce . sınav var diye fenol olduk şuanlık sıkıntı yok artık yazın duruma bağlı arkayı çizecez bizde. Hadi şimdiden geçmiş olsun yazın senin engin ve taze tecrüblerine ihtiyacım olabilir.
benimkide ordada yaw nasıl görsünler ha yok çatalı göstermek istiyorsan orası ayrı