❌İndirim Bitti! Jacobs Selection Filtre Kahve 4'lü 250 gr 840 TL, HB Premium ile 756 TL

sanal baharattan alın kahveyi taze üretip yolluyorlar benzer fiyatta

sanal baharattan alın kahveyi taze üretip yolluyorlar benzer fiyatta
önerebileceğiniz bir tür var mı bu siteden? kahve öğütücü aldım eve yeni ve çekirdek olarak almak istiyorum aslında. İçimi yumuşak çekirdek kahve önerilerine açığım :blobdance: Jacobs'daki indirim 15 Nisan'a kadar 300 TL ve üzerine %30 indirim şeklindeymiş bu arada.

önerebileceğiniz bir tür var mı bu siteden? kahve öğütücü aldım eve yeni ve çekirdek olarak almak istiyorum aslında. İçimi yumuşak çekirdek kahve önerilerine açığım :blobdance: Jacobs'daki indirim 15 Nisan'a kadar 300 TL ve üzerine %30 indirim şeklindeymiş bu arada.
açıklamada özellikleri yazıyor hangisi hoşuna giderse onu tercih et ben genelde 250gr farklı türlerden alıyorum hoşuma gidiyor farklı ürünleri denemek kesin bi favorim yok o yüzden öneri veremeyeceğim

Panama Los Naranjos Natural
Colombia Supremo
Panama daha yumuşak içimli ama tükenmiş.

Geri