demoman
80+
- Reaksiyon skoru
- 4
Jacobs kendisi satıyor, fiyatı bana uygun geldi. Premium ile %10 geri ödeme de yapıyor, 756 liraya gelir 1 kilosu. İçimi güzel lezzetli bir kahve.
önerebileceğiniz bir tür var mı bu siteden? kahve öğütücü aldım eve yeni ve çekirdek olarak almak istiyorum aslında. İçimi yumuşak çekirdek kahve önerilerine açığımsanal baharattan alın kahveyi taze üretip yolluyorlar benzer fiyatta
açıklamada özellikleri yazıyor hangisi hoşuna giderse onu tercih et ben genelde 250gr farklı türlerden alıyorum hoşuma gidiyor farklı ürünleri denemek kesin bi favorim yok o yüzden öneri veremeyeceğimönerebileceğiniz bir tür var mı bu siteden? kahve öğütücü aldım eve yeni ve çekirdek olarak almak istiyorum aslında. İçimi yumuşak çekirdek kahve önerilerine açığımJacobs'daki indirim 15 Nisan'a kadar 300 TL ve üzerine %30 indirim şeklindeymiş bu arada.
Bim e gelmişti geçenlerde. Denemek için aldım, aşırı hafif ya. Monarch daha iyi bence
Jacobs kendisi satıyor, fiyatı bana uygun geldi. Premium ile %10 geri ödeme de yapıyor, 756 liraya gelir 1 kilosu. İçimi güzel lezzetli bir kahve.
Panama Los Naranjos Naturalönerebileceğiniz bir tür var mı bu siteden? kahve öğütücü aldım eve yeni ve çekirdek olarak almak istiyorum aslında. İçimi yumuşak çekirdek kahve önerilerine açığımJacobs'daki indirim 15 Nisan'a kadar 300 TL ve üzerine %30 indirim şeklindeymiş bu arada.