1saat sürmedi listelenmesiHocam iptal den sonra hemen ürünü listeliyolarmı bir ürünü taksitsiz almışım da
Geçen bir arkadaş süre tutmuştu 40dk da listelenmişti.Hocam iptal den sonra hemen ürünü listeliyolarmı bir ürünü taksitsiz almışım da
Direkt ürüne f5 attım benAslında benimde ihtiyaç yok ama fiyat avantajı insanı sürüklüyor
Birde hocam siz iptal ettikten sonra kac daha stok geri düştü dikkat edebildiniz mi
Nitroyu alamayınca sinirden bunu aldım yedek mouse niyetineLogitech G G305 LIGHTSPEED Kablosuz Oyuncu Mouse, 12.000 DPI HERO Sensör, 6 Programlanabilir Tuş, 1 ms Bildirim Hızı, 99 gr Ağırlık, 250 Saat Pil Ömrü, Beyaz : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsol
Logitech G G305 LIGHTSPEED Kablosuz Oyuncu Mouse, 12.000 DPI HERO Sensör, 6 Programlanabilir Tuş, 1 ms Bildirim Hızı, 99 gr Ağırlık, 250 Saat Pil Ömrü, Beyaz : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsolamzn.eu
Logitech G G305 LIGHTSPEED Kablosuz Oyuncu Mouse, 12.000 DPI HERO Sensör, 6 Programlanabilir Tuş, 1 ms Bildirim Hızı, 99 gr Ağırlık, 250 Saat Pil Ömrü, Beyaz 1.116TL
Hayırlı olsun kontrol edip attım, forumdan birine gitmesine sevindim.Nitroyu alamayınca sinirden bunu aldım yedek mouse niyetine![]()