baktım biraz hoşuma gitmedi başka varmı bildiğinYerel fiyatlandırma ile çıkan PRAGMATA olabilir. Ben de şu aralar oynuyorum. Baba ve çocuk hikayesi ana odak. Hikaye konusunda net bir şey diyemem daha başlardayım. Ama oyunun temelleri gayet keyifli.
![]()
PRAGMATA Steam'de
Pragmata, Capcom'un benzersiz bir bilim kurgu aksiyon-macera oyunudur. Dünya'ya ulaşma arayışındaki başına buyruk bir yapay zekânın ele geçirdiği bir Ay tesisinde ilerleyen, talihsiz bir soruşturma ekibinin üyesi olan Hugh'yu ve genç bir android olan Diana'yı takip et.store.steampowered.com
Türkçe çevirileri de var. Ama ikisi de ücretli.
![]()
Pragmata Türkçe Yama
Pragmata Türkçe yama, Anonymous Çeviri tarafından hazırlanmıştır. Türkçe yamaya sayfamızdan ulaşabilirsiniz.www.anonymousceviri.com
![]()
PRAGMATA - 2026 Türkçe Yama
PRAGMATA Türkçe yama yayınlandı. Tamamen insan çevirisi ve Steam, Xbox ile uyumlu. Bu oyunu ve daha fazlasını Apex ile Türkçe oyna!apexyama.com
harbi piyasada hikaye oyunu kıtlığı var 2026da sadece 1 tane hikaye oyunu oynadım o da re9yeni ya da son zamanlarda çıkmış çok bilinmeyen olsun çünkü çoğunu bitirdim fiyat önemsiz güzel oynamaya değer oyunlar önerirseniz sevinirim
oynandıLast of us Uncharted 4 Gears of war 5
relerin hepside aynı sıkıcı birini oyna yeterliharbi piyasada hikaye oyunu kıtlığı var 2026da sadece 1 tane hikaye oyunu oynadım o da re9