Styx
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 571
Aciz misiniz, açlıktan ağzınız mı kokuyo ? 400 Liraya elektrikli süpürge almaya çalışmışlar bir de. Fiyatın hatalı olduğu bariz ortada, bunun ne kampanyayla ne indirimle alakası yok bunu 5 yaşında çocuk bile anlar. Sizin yapmaya çalıştığınız şey düpedüz dolandırıcılık. Ne alakası var demeyin dolandırıcılık sadece satarken değil alırken de yapılır. Bir de çıkıp THH falan diyenler var, şaka mısınız birader siz ? Satıcının evinden zorla alabilseler adamı dövüp elinden süpürgeleri alır bunlar, sanki haksızlığa uğradı da THH diyor utanmadan.
İndirim zamanı kepenklerin altından sürünerek geçen, birbiriyle dövüşerek yarışan kadınlardan, künefe festivalinde parmaklarını ağzına sokarak künefe yiyen adamlardan farkı yok bu tiplerin. Yarısı bunu eğlencesine yapan, hiçbi şeyi ciddiye almayan tipler bu yazdığımı görüp "ne anlatıyo la bu?" diyecek ama sırf denemek için bile şu süpürgeye sipariş geçmek acizlikten başka bir şey değil. Yazdıklarıma cevap verecek olan varsa önce kendine "bu durumda satıcı ben olsaydım ne yapardım?" diye sorsun ondan sonra cevap versin.
İndirim zamanı kepenklerin altından sürünerek geçen, birbiriyle dövüşerek yarışan kadınlardan, künefe festivalinde parmaklarını ağzına sokarak künefe yiyen adamlardan farkı yok bu tiplerin. Yarısı bunu eğlencesine yapan, hiçbi şeyi ciddiye almayan tipler bu yazdığımı görüp "ne anlatıyo la bu?" diyecek ama sırf denemek için bile şu süpürgeye sipariş geçmek acizlikten başka bir şey değil. Yazdıklarıma cevap verecek olan varsa önce kendine "bu durumda satıcı ben olsaydım ne yapardım?" diye sorsun ondan sonra cevap versin.
Son düzenleme: