🔥İndirim Creative Aurvana live se 2 tane alimda tanesi 269 tl (trendyol plus)

anakart sesi en kaliteli anakartlarda bile pek iyi olmuyor hocam ama bu kulaklığı sürmekte sıkıntı yaşamazsın muhtemelen. ben moondrop echo-a ile bile hd650 takıp müzik dinleyebilmiştim. tabi en yüksek sese alıp dinlemiştim :D
jvc müzik seti var nazi almanyasından gelme ona bağlarız :D

yav ne kadar övmüşsünüz 2 tane aldım :D

Piyasada bu ürüne uyumlu kumaş Ped bulmak mümkün mü acaba? Yurtdışında satılıyor fakat malum Türkiye şartları el vermiyor. :peeposad:
Kulaklıktan pahalı olur olsa da

Koss Porta Pro, Vsonic kulakiçi ve Shure SRH840 kulaklıkları kullandım. Hem ses kartından hem de ses karıtla sürmeden. Bu kulaklığı da yine bu satıcıdan satın almıştım ki aldığımda fiyat daha yüksekti. Fiyatına göre sundukları cidden güzel bir kulaklık yani bu fiyata pek muadili olabilecek bir ürün değil ha keza giriş-orta seviye Bluetooth kulaklıklarla kıyas dahi götürmez. Ben de sırf bu yüzden 2 adet sipariş verdim, fiyat cidden çok iyi.

ben böyle aldım teşekkür ederim.

Koss Porta Pro, Vsonic kulakiçi ve Shure SRH840 kulaklıkları kullandım. Hem ses kartından hem de ses karıtla sürmeden. Bu kulaklığı da yine bu satıcıdan satın almıştım ki aldığımda fiyat daha yüksekti. Fiyatına göre sundukları cidden güzel bir kulaklık yani bu fiyata pek muadili olabilecek bir ürün değil ha keza giriş-orta seviye Bluetooth kulaklıklarla kıyas dahi götürmez. Ben de sırf bu yüzden 2 adet sipariş verdim, fiyat cidden çok iyi.
Anker q30 ile kıyaslarsak nasıl olur?

Yıllar önce creative'in 2+1 anfili hoparlörünü almıştım. Belki 13-15 sene olmuştur. Mükemmel ses kalitesiyle, halen taş gibi çalışıyor. Saygı duruşunda sipariş verdim ben de şimdi 2 adet :)
Ben 2007 den beri kullanıyorum 2+1 hala. Hala taş gibi

Anker q30 ile kıyaslarsak nasıl olur?
Denemedim ne yazık ki. bluetooth kulaklıklarda kulak içi birkaç model denedim onlar da pek sevdiğim kulaklıklar olamadı. Sahne ve denge olarak güzel bir kulaklık ama amfi ses kartı olmadan da çok rahat sürülüyor. V şeklinde müzikler tercih ediyorsanız belki bas kısmı istediğiniz düzeyde olmayabilir ama onun dışında güzel.

32 ohm hocam z270 anakartta bile 32 ohmdan fazla destek var
Hem asus rog serisi ust seviye ses karti ve teknolojileri olan laptop b550 tomahawk anakart iphone 12 ve ipod nano 4-5th ile denedigimde yeteri kadar beslediğini dusunuyordum ta ki fiio kulaklik amfisi ile deneyene kadar

Diğer forum siteleriyle birlikte bugün toplam 30 tane falan satın aldırttık sanırım :D

Ne kadar stok varsa uzun süredir satılıyor bu kulaklık 2 yıl önce mi ne almıştım ben. Bana sorarsanız tizler çok kulak tırmalıyor. Çözünürlüğü fiyatına göre iyi. Sound blaster x4 ile kullandım ben. Konumlandırması iyi değil. SB blaze almıştım yine creative. Onu halen kullanıyorum. Sesi bulanık gibi bu kulaklığa göre ama konumlandırma başarılı. Hd 400 pro alınca da kaldırıp attım ben kulaklığı gerçi 400 prodan da beklediğimi alamadım ama kullanıyoruz işte.

Geri