❌İndirim Bitti! Amazon.com.tr Gigabyte Eagle OC Ice 5060 Ti 16 GB 9 Taksit 26.643₺

Yaşadığınız sorunlar can sıkıcıymış hocam. ben de 9060 xt 16gb kullanıyorum bir çok oyun oynadım bu zamana kadar. Hiçbir sıkıntı yaşamadım kart ile ilgili teknoloji biraz şans işi maalesef.
Bence daha çok oynanan oyunların optimizasyonuyla ilgili. Bence bf6 oynarsanız sizdede olur.

Ben yıllardır laptop kısmında NVIDIA kullandım, hiç amd ekran kartı daha tecrübe etmedim. Marka takıntımda yoktur. Çok şükür NVIDIA'da yaşadığım sorunlar sayılıdır genelide format sonrası şeyler hemen geforce'den düzelttim çok kolay şeylerdi onlarda. Hiç yormadı, masaüstünde amd şans verecektim %95 sizin yorumunuzu görmem benim için çok iyi oldu, bunun için teşekkür ederim.
Rica ederim muhtemelen sorun yaşayıp pişman olabilirsiniz ama yinede denemek isterseniz alın memnun olan arkadaşlarda var dediğim gibi.

Sen konu açta sana bi saldırsın AMD'ci fanatikler biraz eğleniyim :D
Ben fanboy değilim öyle olsam AMD kullanmam 5-6 tane AMD kart kullanıp değiştirdim ben her markaya şans verme taraftarıyım ama gün sonunda AMD kart beni bezdiriyor stabil olan Nvidiaya geri dönmek zorunda kalıyorum.

Bence daha çok oynanan oyunların optimizasyonuyla ilgili. Bence bf6 oynarsanız sizdede olur.
Olabilir tabi Cs bilan oynamıştım bu karta sıkıntı yaşamadım bf6 uygun fiyata alırsam deneyip deneyimimi yazacağım.

Ben fanboy değilim öyle olsam AMD kullanmam 5-6 tane AMD kart kullanıp değiştirdim ben her markaya şans verme taraftarıyım ama gün sonunda AMD kart beni bezdiriyor stabil olan Nvidiaya geri dönmek zorunda kalıyorum.
Biliyorum ya :D bir kitle varya ikinci elde ürünlerinin değeri düşüyor diye saldırıya geçiyor direk, ondan ironi yaptım :) Bende sizin gibiyim çok markayı denerim, genelde pişman ederler ama arada 2 3 tane çıkıyor iyi marka.

Olabilir tabi Cs bilan oynamıştım bu karta sıkıntı yaşamadım bf6 uygun fiyata alırsam deneyip deneyimimi yazacağım.
Cs'de sorun olmazda daha böyle az oynanan oyunlarda yaşanır gibi. BF6 ile 9070xt yazınca direk crash ve optimizasyon sorunu şikayetleri çıkıyor.

16gb lık şöyle 20 lerde bi düşse varya bayram havası yaşarım. Olmadı bir türlü. 8gb var gündemimde ama ona da çok sıcak bakmıyorum

Sıfır almayı düşünenler için peşin fiyatına 9 taksit güzelmiş ama ben olsam üstüne 4 koyar indirimden 9070XT denk getiririm
30 a yakalamak için bayağı hızlı olmak lazım 30 mükemmel fiyat 9070 XT için

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,156
Üyeler
192,901
Son üye
Mali41
Geri