Hocam 1050ti düşünür müydünüz onun yerine? Ben aktif 11 yıldır kullanıyorum. Amd den kalite olarak üstün 1050ti vs rx 580 de karşılaşmasında. Fikriniz olsun diye yazayım dedim.Merhaba takas yoluyla 1500 TL ye RX 580 alacağım başlıktada yazdığım gibi ideal sıcaklıklar nasıl olmalı, nelere dikkat etmeliyim kullanan arkadaşlar varsa yazabilirmi?
2 katı gücünde 580, 1050 ti dediğin dandik kartın...Hocam 1050ti düşünür müydünüz onun yerine? Ben aktif 11 yıldır kullanıyorum. Amd den kalite olarak üstün 1050ti vs rx 580 de karşılaşmasında. Fikriniz olsun diye yazayım dedim.
Furmark + oyun testi yeterli.Merhaba takas yoluyla 1500 TL ye RX 580 alacağım başlıktada yazdığım gibi ideal sıcaklıklar nasıl olmalı, nelere dikkat etmeliyim kullanan arkadaşlar varsa yazabilirmi?
ne ile takas edip üzerine 1500 veriyorsunMerhaba takas yoluyla 1500 TL ye RX 580 alacağım başlıktada yazdığım gibi ideal sıcaklıklar nasıl olmalı, nelere dikkat etmeliyim kullanan arkadaşlar varsa yazabilirmi?
2 kat ne demek biliyorsunuzdur umarım. Sizin düşünceniz, nvidia fanboyu gibi gözükmek istemem. Saygı duyarım. Herkesin kendi fikri.2 katı gücünde 580, 1050 ti dediğin dandik kartın...
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Furmark + oyun testi yeterli.
1500 e uygunmuş rog kart.
1500e bedavaMerhaba takas yoluyla 1500 TL ye RX 580 alacağım başlıktada yazdığım gibi ideal sıcaklıklar nasıl olmalı, nelere dikkat etmeliyim kullanan arkadaşlar varsa yazabilirmi?
Kardeşcan bu öznel bir şey değil,benim fikrim senin fikrin olamaz 580in alt modeli 570 dahi 1050ti yi rahatlıkla tokatlar2 kat ne demek biliyorsunuzdur umarım. Sizin düşünceniz, nvidia fanboyu gibi gözükmek istemem. Saygı duyarım. Herkesin kendi fikri.
1050ti asla dandik bir kart değildir ancak.
takas yoluyla demiş bir şeyin üstüne 1500 verecek ama söylememiş arkadaş1500e bedava
10 yıllık kart aşırı dikkat edilebilecek bir durum yok furmark yapabilirsin içini,termalini kontrol et
Kardeşcan bu öznel bir şey değil,benim fikrim senin fikrin olamaz 580in alt modeli 570 dahi 1050ti yi rahatlıkla tokatlar
bende diyorum bendemi sıkıntı var herkes direk 1500 anlamıştakas yoluyla demiş bir şeyin üstüne 1500 verecek ama söylememiş arkadaş
1050 Tine ile takas edip üzerine 1500 veriyorsun
Komikmiş kral bir daha olmasınHocam 1050ti düşünür müydünüz onun yerine? Ben aktif 11 yıldır kullanıyorum. Amd den kalite olarak üstün 1050ti vs rx 580 de karşılaşmasında. Fikriniz olsun diye yazayım dedim.
furmark testini iste en fazla 10 dk olabilir içiaçılmamış olsun birde cw olup olmadığını sor sistemi varsa sana video atsın ondan sonra alabilirsinMerhaba takas yoluyla 1500 TL ye RX 580 alacağım başlıktada yazdığım gibi ideal sıcaklıklar nasıl olmalı, nelere dikkat etmeliyim kullanan arkadaşlar varsa yazabilirmi?