Malesef hocam öyle bir dünya ne yazıkki yokbütçem o kadar kısıtlıki napıcam bilmiyorum monitör en az 360 hz olmalı ve güzel çoğu güncel oyunu açıcak bir sistem kurmak istiyorum...
Belki sabah akşam sarı siteyi takip ederseniz 2.elden bir sistem dizebilirsiniz. Ama sadece monitör bile 8 10k bütçe ister.Malesef hocam öyle bir dünya ne yazıkki yok![]()
zoru başarmamız lazım. ve imkansızı başarmamız lazım yapamaz mıyızMalesef hocam öyle bir dünya ne yazıkki yok
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Belki sabah akşam sarı siteyi takip ederseniz 2.elden bir sistem dizebilirsiniz. Ama sadece monitör bile 8 10k bütçe ister.
Sarı siteden imkansız değil ama iyi takip etmeniz lazım. İstekleriniz bütçenize göre çok fazla. 360 hz monitör de istediğinize göre stabil 360 fps istiyorsunuz cs2 valorantta. Valorantta mümkün ama cs2 de zor.zoru başarmamız lazım. ve imkansızı başarmamız lazım yapamaz mıyız![]()
monitör olarak thunderobot tercih et bence adamlar 420hz monitörü 9000 gibi komik bir fiyata veriyorbütçem o kadar kısıtlıki napıcam bilmiyorum monitör en az 360 hz olmalı ve güzel çoğu güncel oyunu açıcak bir sistem kurmak istiyorum...