ismailkartal_fan
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 148
başlıktaki gibi rx 6950 xt sapphire nitro plus alacağım her zamanki gibi almadan furmark vs yapacağım ama throttle vs onlara sahip olduğunu nasıl anlarız
çok sağolub hocam bunları yapsam yeter değil miFurmarkta çektiği güce bakın hocam TDP değerini tam verip veremediğine.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
GPU-Z ile grafiğin dalgalı olup olmadığına da bakabilirsiniz furmark açıkken.
Şöyle bir konu gördüm GPU-Z kapsıyor mu bilmiyorum onu indirmeyin isterseniz.
CPU-Z sitesi hacklenmiş
@Alice Büşra Alçınar'ın paylaştığı hikayede hacklendi diye yazıyor. Duyurmak istedim. https://www.instagram.com/stories/jpkokeshi/3872111984187579325?utm_source=ig_story_item_share&igsh=MTB5bzBwdnF2YnVqZA==techolay.net
1 saatlik furmark testi isteyin gpu z ekran kartını gösterecek şekilde video kaydı isteyin coil whine var mı diye sorun (genel bir sorun değil ama ses yapıyor zararı yok olmasa daha iyi)başlıktaki gibi rx 6950 xt sapphire nitro plus alacağım her zamanki gibi almadan furmark vs yapacağım ama throttle vs onlara sahip olduğunu nasıl anlarız
Ne kadara alacaksın ? sıcaklığına ve çektiğe güce baksan yeter.başlıktaki gibi rx 6950 xt sapphire nitro plus alacağım her zamanki gibi almadan furmark vs yapacağım ama throttle vs onlara sahip olduğunu nasıl anlarız
15k hocamNe kadara alacaksın ? sıcaklığına ve çektiğe güce baksan yeter.
Ha güzel çok pahalı değilmiş 20 civarı olsa direkt 9000 serisinden bir kart diyecektim örnek 9060xt.15k hocam
hocam bu fiyata rakipsiz demi kesin almalıyımHa güzel çok pahalı değilmiş 20 civarı olsa direkt 9000 serisinden bir kart diyecektim örnek 9060xt.
dikkat edeceğin ilk konu almadan vazgeçmek
edit: fiyatı şimdi gördüm sıfır kart almak yerine mantıklı tercih
Ragebaiter krallar gelmiş yine heryerdelerAlmamaya dikkat etmelisin.![]()
15k gibi bir fiyata 4k çözünürlük için yapılmış bir kart alıyorsunhocam bu fiyata rakipsiz demi kesin almalıyım
Haddinizi bilin. Aldıracaksınız ondan sonra wattman uğraşıp duracak.Güzel fiyatmiş ısılara bak bir tane de oyun testi kafidir bence
Ragebaiter krallar gelmiş yine heryerdeler