Çözüldü✓ Rx 9070 xt alınır mı ?

işte senin anlamadığın nokta şu taksitli alsam 12 taksitten aşağısına para yok çıkmıyor o parayada 5080 var
AYlık kyk veya baska biseyi mi baglıcan takside. Oyleyse aksamı bekle 47k ya falan düsüyor 5070ti. Kaç taksit bilmiyomda

850w psunuz varsa 9070xt için yeterli üstüne uv de yapabilrisiniz tercih sizin ama teknolojiyi unutun yok gibi bir şey amd de saf güç odaklı bakın
ya valla 5070 vram konusu biraz canımı sıkıyor ama veri yolu yüksek hemen dolmuyorda fakat 9070xt 16gb teknolojisi berbat ama vramfazla hangisini seçsem bilemiyorum

ya valla 5070 vram konusu biraz canımı sıkıyor ama veri yolu yüksek hemen dolmuyorda fakat 9070xt 16gb teknolojisi berbat ama vramfazla hangisini seçsem bilemiyorum
12gb vram rahatlıkla yeter hala.

AYlık kyk veya baska biseyi mi baglıcan takside. Oyleyse aksamı bekle 47k ya falan düsüyor 5070ti. Kaç taksit bilmiyomda
incehesap 3 taksit

hiç bir yerde kanunen 12 taksit yok olsa bide astronomik seviyede faiz koyuyorlar

max alacagın vadesiz taksit özel güncel haricinde kasım indirimleri vs gibi onlar haricinde genel en yüksegi 5-6-9

incehesap 3 taksit

hiçbiryerde kanunen 12 taksit yok olsa bide astronomik seviyede faiz koyuyorlar

max alacagın vadesiz taksit özel güncel haricinde kasım indirimleri vs gibi onlar haricinde genel en yüksegi 5-6
9 taksit var bro

NTC gelecekmiş vram düşürmek için belki o zaman alınabilir olur 5070 şuan alınmaz daha iyi bir kart varken 5070ti çıkabilirsen ikisindende iyi harika bi kart

incehesap 3 taksit

hiç bir yerde kanunen 12 taksit yok olsa bide astronomik seviyede faiz koyuyorlar

max alacagın vadesiz taksit özel güncel haricinde kasım indirimleri vs gibi onlar haricinde genel en yüksegi 5-6
birtek amazon yapıyor peşin fiyatına 9 taksiti sanırım

Geri